5 kg toz şeker 106 TL'ye düştü! Tarım Kredi Kooperatif Market yeni indirimleri açıkladı!

Tarım Kredi Kooperatif Market haftanın indirimli ürünlerini açıkladı. 5-8 Ocak tarihleri arasında geçerli olacak bu indirimlerde vatandaşlar ucuz fiyata alışveriş yapabilecekler. Toz şekerin fiyatını ucuzlatan Tarım Kredi yeni kampanyayı duyurdu.
5 kg toz şeker 106 TL'ye düştü! Tarım Kredi Kooperatif Market yeni indirimleri açıkladı!

Türkiye’de marketlerde son dönemlerde adeta indirim yarışı başladı. Çok sayıda zincir market fiyat sabitlemesine giderken bazı ürünlerde de ek indirimler uyguluyorlar. Bu indirimleri takip eden vatandaşlar ise temel ihtiyaç ürünlerini biraz daha uygun bir bütçeyle satın alabiliyorlar. Tarım Kredi Kooperatif Market’in 5 Ocak ile 8 Ocak arasında geçerli olan indirim kataloğu yayınlandı. Bu katalogda yer alan bilgilere göre vatandaşlar yine uygun fiyatlarla bazı ürünleri satın alabilecekler.

TOZ ŞEKER İNDİRİME GİRDİ!

Tarım Kredi Kooperatif Market ile alakalı olarak indirimler çok sıkı bir şekilde takip ediliyor. Toz şekerde yapılan indirim ise haftanın indirimi oldu. Destan marka toz şeker için indirim açıklayan Tarım Kredi piyasa fiyatlarının altında satış yapılacağını duyurdu. 5 kg toz şeker için 106,45 TL fiyat açıklayan Tarım Kredi Kooperatif Market sınırlı sayıda ürünün olduğuna dair uyarı da yaptı. Piyasada 115 TL ile 120 TL arasında ortalama fiyatı olan toz şeker için bu fiyat fırsat olarak değerlendirildi.

5 kg toz şeker 106 TL'ye düştü! Tarım Kredi Kooperatif Market yeni indirimleri açıkladı!

AYÇİÇEK YAĞINDA DA İNDİRİM!

Üreticiden tüketiciye konsepti ile fiyat politikası ile dikkat çeken Tarım Kredi Kooperatif Market ayçiçek yağında da ilk indirimi duyurdu. TMO marka 5 litre ayçiçek yağının 135 TL’ye satılacağını açıklayan Tarım kredi bu açıdan rakiplerine de meydan okudu. Şu anda en düşük fiyatla ayçiçek yağı satışı yapan zincir market olan Tarım Kredi bu ürüne ihtiyacı olan vatandaşlara uygun fiyat fırsatı sundu.

İNDİRİMLİ FİYATLAR CEZBEDİYOR!

Tarım Kredi Kooperatif Market’te indirimli fiyatlar vatandaşların alışverişlerini uygun bir maliyetle yapmalarını sağlıyor. Farklı ürünlerde çeşitli indirimler yapan market bu açıdan zor gün dostu oldu. Bazı ürünlerde piyasa ortalamasının çok altında satış yapan Tarım Kredi’nin yeni indirimleri merakla bekleniyor.