8 Mayıs Kemal Kılıçdaroğlu miting programı! Adana mitingi saat kaçta, nerede?

Siyasi liderlerin miting programları seçimin son haftasında sıklaştı. Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün nerede mitingi var? Kemela Kılıçdaroğlu 8 Mayıs’ta hangi ilde miting yapacak?
8 Mayıs Kemal Kılıçdaroğlu miting programı! Adana mitingi saat kaçta, nerede?

14 Mayıs seçimlerinde artık son haftaya girildi. Bu son haftada Cumhurbaşkanı adayları ve siyasi liderlerin verecekleri mesajlar seçim sonuçlarını direkt olarak etkileyecek. Bunun için de mitinglerin ayrı bir önemi olacak. Siyasilerin mitinglerini takip eden vatandaşlar ise kendi şehirlerinde ne zaman miting olabileceğini merak edebiliyorlar. CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün nerede mitingi var?

BUGÜNÜN MİTİNG PROGRAMI!

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için 8 Mayıs tarihli program belli oldu. Buna göre Kemal Kılıçdaroğlu bugün Adana’da vatandaşlara seslenerek destek isteyecek. Adana Millet Buluşması toplantısında gündeme dair önemli mesajlar verecek olan Kemal Kılıçdaroğlu vaatlerini vatandaşlara aktaracak. Çok önemli bir kalabalığın toplanması beklenen Adana Mitinginde Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim öncesinde moral depolaması bekleniyor.

KILIÇDAROĞLU YALNIZ OLMAYACAK!

Bugün düzenlenecek olan Adana mitinginde Kemal Kılıçdaroğlu yalnız olmayacak. Bugünkü mitingde Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Erkem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da eşlik edecekler. Her birinin kısa süreli olarak vatandaşlara hitap etmesi beklenirken son olarak Kemal Kılıçdaroğlu mikrofonu alacak ve Adanalılara seslenecek.

MİTİNG NEREDE, SAAT KAÇTA?

Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün gerçekleşecek olan Adana mitingi ile alakalı detaylar belli oldu. Buna göre miting saat 17:30’da başlayacak. Uğur Mumcu Meydanı’nda gerçekleşecek olan mitinge yoğun katılım beklenirken şu ana kadar programda bir değişiklik olduğuna dair bilgi verilmedi.