9 Ağustos Salı MasterChef Türkiye'nin kazananı kim oldu? Ana kadroya giren 8'inci yarışmacı kim?

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, dün yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Ana kadroya giren 8’inci ismin belirlendiği bölümde, yarışmacılar arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. Peki, önlüğün sahibi kim oldu?
9 Ağustos Salı MasterChef Türkiye'nin kazananı kim oldu? Ana kadroya giren 8'inci yarışmacı kim?

2011 yılında Show TV ekranlarında başlamış olduğu ekran önü macerasını, düşük reyting oranı sebebi ile yalnızca bir yıl sürdürebilen MasterChef Türkiye, 2018 yılında Acun Ilıcalı’nın Tv8 kanalını satın alması ile birlikte ekranlara geri döndü. Jüri kadrosunu tamamen değiştiren ve Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya gibi ünlü şefler ile anlaşmaya varan MasterChef Türkiye, bu sene 4’üncü sezonu ile izleyicisinin karşısına çıktı.

Yeni sezonuna 1 Temmuz tarihinde aynı jüri kadrosu ile başlamış olan fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye, geçtiğimi haftalarda birinci ve ikinci eleme turlarını tamamlayarak, elemelerin final turuna geçiş yaptı. Yarışmacı adaylarını 16 kişilik 3 gruba bölen jüri üyeleri, geçtiğimiz hafta ilk 16 kişilik grubun arasından 6 kişiyi seçerek, ana kadronun ilk 6’lısını açıkladı.

Pazartesi günü itibari ile ikinci 16’lık grubun elemesine geçen MasterChef Türkiye yarışması, dün akşam yeni bölümü ile ekrana geldi. Yarışmacı adaylarının ana kadroya giren 8’inci yarışmacı olmak adına gösterdikleri performans, izleyicilerden büyük takdir topladı. Jüri üyeleri, gecenin sonunda en iyi tabağı hazırlayarak ana kadroya girmeye hak kazanan 8’inci ismi açıkladı.

AŞURE HAZIRLADILAR!

9 Ağustos Salı MasterChef Türkiye'nin kazananı kim oldu? Ana kadroya giren 8'inci yarışmacı kim?

MasterChef Türkiye’nin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde ikinci grup jüri üyelerinin karşısına çıktı. Verdikleri süre içerisinde yarışmacı adaylarından aşure yapmalarını isteyen jüri üyeleri süreyi başlattı.

YARATICILIK ETABINDA KIYASIYA MÜCADELE!

En iyi aşureleri yaparak yaratıcılık etabına yükselen Fatma Nur, Erkan, İbrahim, Rağde ve Rukiye, şeflerin verdikleri sardalya balığı ile en iyi tabağı çıkarabilmek adına çalışmalara başladı. Yarışmacı adayları arasında yaşanan kıyasıya rekabet, dikkatlerden kaçmadı.

8’İNCİ ÖNLÜĞÜN KAZANANI BELLİ OLDU!

Gecenin sonunda hazırladıkları tabakları jüri üyelerine tattıran yarışmacı adayları, ünlü şefler tarafından değerlendirildi. Yaratıcılık etabı sonunda en iyi tabağı açıklamak üzere yarışmacı adaylarını davet eden şefler, 8’inci önlüğü Fatma Nur’a verdi.