ABB 17-18 Haziran için duyurdu! Ankaray, Metro ve EGO otobüsleri ücretsiz olacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan son dakika duyurusu ile birlikte YKS sınavına girecek olan öğrenciler için ulaşımın ücretsiz olacağı öğrenildi.
ABB 17-18 Haziran için duyurdu! Ankaray, Metro ve EGO otobüsleri ücretsiz olacak

Bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm Ankaralı vatandaşlara duyuru yapıldı. Yapılan duyuruya göre 17 ve 18 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan üniversite sınavı nedeni ile belediyeye bağlı olan tüm ulaşım araçlarının ücretsiz kullanıma sunulacağı öğrenildi.

ANKARA'DA ULAŞIM ÜCRETSİZ OLACAK!

Konuya ilişkin yapılan açıklamalarda "YKS'ye katılacak öğrencilerimiz, velileri ve görevli öğretmenler sınav gününde giriş/katılım belgelerini göstermeleri şartıyla EGO Genel Müdürlüğü'ne ait otobüs, raylı sistemler ve teleferik ile verilen toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanacaktır." şeklindeki ifadeler ile yalnızca belge göstermek şartı ile ulaşımın ücretsiz olacağı ifade edildi.

screenshot-44.png

Toplamda 3 oturumdan oluşacak olan bu sınav 17-18 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilerek YKS; TYT, AYT ve YDT sınavına girmek isteyen Ankaralı öğrenci, veli ve sınav görevlilerinin ulaşımdan ücretsiz faydalanacağı öğrenilmiş oldu.