Adana Elazığ Malatya Hatay! AFAD son depremler listesi yayımlandı az önce yine deprem oldu

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem büyük bir yıkıma neden olurken fayda yaşanan kırılma ile bölgede deprem fırtınası yaşanmaya başlanmıştı. Yeni depremler olmaya devam ediyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi!
Adana Elazığ Malatya Hatay! AFAD son depremler listesi yayımlandı az önce yine deprem oldu

Adana Elazığ Malatya Hatay! AFAD son depremler listesi yayımlandı az önce yine deprem oldu - AFAD ve Kandilli Rasathanesi peş peşe yeni deprem haberleri açıklamaya devam ederken ne yazık ki bölge beşik gibi sallanmaya devam ediyor. 

Asrın felaketi olarak anılan Kahramanmaraş depremi 6 Şubat 2023 Pazartesi günü saat 04:17'de 7.7 şiddetinde meydana gelmiş büyük bir yıkıma neden olmuştu. 11 ilde yıkılan binalarda arama kurtarma çalışmaları sürerken 13:24'de meydana gelen 7,6 şiddetindeki ikinci büyük depremde ilk depremde hasar alsa da yıkılmayan pek çok bina yıkılmış, yaşanan yıkımın ve can kayıplarının boyutu artmıştı. 

DEPREM BÖLGESİ BEŞİK GİBİ SALLANIYOR! 

Kahramanmaraş depremi sonrası Hatay bu sefer 6,4 şiddetindeki yeni bir depremle sarsılmış, yaşanan deprem şehirde hasarlı binaların yıkılmasına neden olmuş, enkaz altında kalan 6 vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Depremlerin yarattığı hasar ile Kahramanmaraş, Hatay, Malatya, Gaziantep, Diyarbakır, Osmaniye, Kilis, Malatya, Adıyaman ve Elazığ büyük yıkıma uğramıştı. Bölgede deprem hareketliliği ise sürüyor. AFAD Deprem Dairesi tarafından yapılan son dakika açıklaması ile bölgede yaşanan yeni depremler ilan edildi. 

Kahramanmaraş Göksun merkezli depremin şiddeti 3,6 olarak açıklandı. 

Yapılan son açıklamada Antakya merkezli bir deprem meydana geldiği belirtildi. Depremin şiddeti 3.7 olarak açıklandı. 

Hatay'da yaşanan depremin şiddeti ise 4.0 olarak açıklandı. Bu depremlere ek olarak Adana, Elazığ ve Malatya'da yeni depremler yaşanırken depremlerin ardından paylaşım yapan kişiler depremlerin uzun sürmesi ve şiddetli hissedilmesi nedeni ile yaşanan paniklerini dile getirdiler.