Adana'da deprem! AFAD açıklama yaptı!

AFAD Deprem Dairesi'nin verdiği son dakika bilgilerine göre Adana'da bir deprem meydana geldi. Gerçekleşen sarsıntıya dair detaylı kamuoyu bilgilendirmesi yine AFAD tarafından yapıldı.
Adana'da deprem! AFAD açıklama yaptı!

AFAD Deprem Dairesi'nin yayınladığı son dakika mesajına göre Türkiye'de depremler meydana gelmeye devam ediyor. Son olarak bu sabah Adana'da bir deprem gerçekleştiği kaydedildi. Bu deprem ile alakalı olarak detaylı bilgilendirmeyi AFAD yaparken çok sayıda vatandaş depremi net şekilde hissettiler. Depremin merkez üssü neresi, büyüklüğü kaç?

AFAD DEPREM DUYURUSU!

AFAD'ın vermiş olduğu bilgilere göre deprem Adana'nın Aladağ ilçesinde gerçekleşti. Depremin bu sabah saat 09:20'de olduğu açıklanırken büyüklüğü 4.3 olarak ilan edildi. Gerçekleşen depremin 13.13 km derinlikte olduğu bildirildi. Ayrıca deprem sonrası gelişmelerin AFAD tarafından yakından takip edildiği belirtildi. 

Adana'da deprem! AFAD açıklama yaptı!

ÇEVRE İLLERDEN DE HİSSEDİLDİ!

Adana Aladağ'da gerçekleşen deprem hem Adana'da hem de çevre illerde yaşayan vatandaşlar tarafından da hissedildi. Kısa süreli bir panik yaşayan vatandaşların etkilenme oranları farklı oldu. Çukurova ilçesinde sert hissedilen deprem Seyhan ilçesinde ise biraz daha yumuşak bir sarsıntı şekline dönüştü. Ayrıca Mersin gibi yakın iller de farklı oranlarda sarsıntılarla bu depremi hissettiler. 

CAN VE MAL KAYBI YOK!

Adana Aladağ'da gerçekleşen deprem ile alakalı olarak incelemeler hemen başlatıldı. Bölgede vatandaşlardan şu ana kadar olumsuz bir ihbar alınmadığı belirtilirken yine de saha çalışmasına başlandığı kaydedildi. Son verilere göre bu deprem neticesinde herhangi bir yıkım gerçekleşmedi ve can kaybı da olmadı. 

ARTÇI DEPREMLER SÜRÜYOR!

Kahramanmaraş'ta gerçekleşen iki büyük deprem ile felaketi yaşayan bölgede artçı depremler sürüyor. Son günlerde sayıları azalan artçı depremlerin büyüklüklerinde de bir azalma kaydedildiği gözlemleniyor. Deprem uzmanları artçı depremler konusunda vatandaşları uyarmışlar ve 1 yıl devam etse dahi şiddetlerinin azalacağını bildirmişlerdi.