AFAD açıkladı, deprem fırtınası! Şimdi de Kayseri sallandı!

AFAD Deprem Dairesi tarafından bir son dakika açıklaması yapılarak yeni bir deprem duyurusu yapıldı. AFAD'ın verdiği bilgilere göre Kayseri'de bir deprem gerçekleşti. Kayseri'de deprem kaç şiddetinde oldu?
AFAD açıkladı, deprem fırtınası! Şimdi de Kayseri sallandı!

Türkiye'de deprem ile alakalı olarak yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen büyük depremlerin ardından ülkenin farklı yerlerinden deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Deprem bölgesinin dışında kalan kentlerde de depremler gerçekleşiyor. AFAD Deprem Dairesi tarafından verilen son bilgilere göre Kayseri'de bir deprem gerçekleşti.

KAYSERİ FENA SALLANDI!

AFAD Deprem Dairesi tarafından bir açıklama yapılarak Kayseri İncesu merkezli bir deprem gerçekleştiği bildirildi. Bu depremin teknik detayları belli olurken deprem saat 18:16'da oldu. Depremin 7 km derinlikte gerçekleştiği açıklanırken büyüklüğü ise 4.4 olarak ölçüldü. Kayseri'nin deprem bölgesinde olmamasına rağmen gerçekleşen deprem vatandaşların kısa süreli bir panik yaşamalarına neden oldular.

AFAD açıkladı, deprem fırtınası! Şimdi de Kayseri sallandı!

DEPREM PANİKLETTİ!

Türkiye genelinde vatandaşların deprem konusunda çok özel bir hassasiyetleri oluştu. Özellikle deprem bölgesi dışında bulunan illerde vatandaşlar sarsıntılar karşısında çok daha fazla panik yapıyorlar. Kayseri'de de gerçekleşen deprem böyle bir kısa süreli endişeye neden oldu. Depremin sarsıntısını hisseden vatandaşlar oldukça etkilenirken şiddetinin daha büyük olabileceğine dair sosyal medya mesajları bulunuyor. 

YIKIM OLMADI!

Kayseri'de gerçekleşen depremin herhangi bir yıkıma neden olmadığı tahmin ediliyor. Buna rağmen AFAD ekipleri konuya dair bildirimleri yakından takip ediyorlar. Olası bir olumsuzluk karşısında hemen müdahale için bekleyen ekipler vatandaşların olası ihbarlarına göre hareket edecekler. Ancak bu deprem can ve mal kaybının olmayacağı düşünülüyor. 

DEPREM BÖLGESİ SALLANMAYA DEVAM EDİYOR!

Kahramanmaraş depreminin ardından yıkıma uğrayan kentlerde depremler gerçekleşmeye devam ediyor. Artçı depremlerle sallanan bu bölgelerde 4'ün üzerinde depremler meydana geliyor. Hasarlı binalar için oldukça riskli olan bu depremlerin bir süre daha devam edeceği tahmin ediliyor. Bunun için da hasarlı yapılardan uzak durulması konusunda sık sık vatandaşlara uyarılar yapılıyor.