AFAD ve Kandilli son dakika deprem haberi verdi İzmir Aydın sallandı!

Ege Denizi yeni bir depremle sarsılırken depremin şiddeti nedeniyle İzmir ve Aydın'da sallandı. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son dakika duyuruları, en son deprem nerede oldu?
AFAD ve Kandilli son dakika deprem haberi verdi İzmir Aydın sallandı!

Türkiye peş peşe depremlerle sarsılmaya devam ederken bir son dakika deprem haberi de Ege Denizi'nden geldi. Ege Denizi'nde yaşanan deprem İzmir ve Aydın başta olmak üzere pek çok ilde hissedildi. Bu sabah Türkiye yeni güne Elazığ'da yaşanan deprem ile başlarken yeni bir deprem haberi de Ege denizinden geldi. 

AFAD ve Kandilli tarafından yapılan son dakika açıklaması ile yaşanan deprem resmen ilan edilirken depremin Ege Denizi açıklarında Kuşadası Körfezinde meydana geldiği ilan edildi. Depremin şiddeti ise 4.1 olarak ilan edilirken yaşanan deprem Aydın'ın yanı sıra İzmir'de de hissedildi ve panik yaşanmasına neden oldu. 

SON DAKİKA DEPREM HABERİ: KUŞADASI, AYDIN VE İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU?

Evet, AFAD Deprem dairesi tarafından yapılan son dakika açıklaması ile Ege Denizi Kuşadası Körfezi açıklarında bugün saat 13:27 sularında bir deprem meydana geldiği ilan edildi. Yaşanan depremin şiddeti 4.1 olarak ilan edilirken depremin merkez üssü ise Kuşadası Körfezi olarak ilan edildi. 

AFAD ve Kandilli son dakika deprem haberi verdi İzmir Aydın sallandı!

Yerin yaklaşık 6,33 km derinliğinde meydana gelen deprem nedeniyle İzmir ve Kuşadası'nda panik yaşanırken özellikle de depremin merkez üssü olarak ilan edilen Kuşadası'nda yaşanan panik daha büyük oldu. Deprem nedeniyle gelen ilk bilgilere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı belirtilirken AFAD tarafından deprem bölgesinde çalışmaların sürdüğü ilan edildi. Depremin ardından AFAD geçmiş olsun mesajı yayımlarken bölgede bir olumsuzluk yaşanmadığını duyurdu.