Ahsen TV muhabiri Bülent Yapraklıoğlu kimdir, kaç yaşında, neden dövüldü?

Ahsen TV muhabiri Bülent Yapraklıoğlu Eminönü'nde darp edildi. Ahsen TV olayı ne, neden dövüldü sosyal medyada gündem oldu.
Ahsen TV muhabiri Bülent Yapraklıoğlu kimdir, kaç yaşında, neden dövüldü?

Sokak röportajlarıyla tanınan ve sosyal medyada videoları viral olan Ahsen TV muhabiri Bülent Yapraklıoğlu, önceki gün Eminönü'nde röportaj yaptığı sırada kameramanıyla birlikte saldırıya uğradı.

Ahsen TV sunucusu neden darp edildi?

Eminönü Meydanı'nda sokak röportajı yapan Bülent Yapraklıoğlu, tartışmaya başladığı kişiler tarafında sokak ortasında darp edildi. Saldırıya uğradığı kişiler tarafından sert bir şekilde saldırıya uğrayan Yapraklıoğlu'nun kavga esnasında kıyafetleri de parçalandı. Olay, bölgedeki bir vatandaşın cep telefonu kameralarına yansıdı.

Bülent Yapraklıpoğlu kimdir?

Ahsen TV muhabiri Bülent Yapraklıoğlu'nun hakkında internette fazla bir bilgi bulunmamaktadır. Ahsen TV'nin Youtube kanalında 122 bin abonesi bulunmakla birlikte, Yapraklıoğlu yaptığı sokak röportajlarında farklı ifadeleri ve sorularıyla izleyicilerin ilgisini çekmeyi başarmıştır. Bülent Yapraklıoğlu'nun ' Reis ' adında bir kitabı da bulunmaktadır. Sosyal medyada yaklaşık 72 bin takipçisi olan isim, sosyal medyanın en çok izlenen isimlerinden biridir.

Ahsen TV muhabiri Bülent Yapraklıoğlu kimdir, kaç yaşında, neden dövüldü?

Daha önce yayınladığı videolarda '' Yüz milyon dolar verseler namazı bırakır mısın? En son ne zaman Kur'an-ı Kerim okudunuz? '' gibi sorularıyla dikkat çeken ve karşısına çıkan kişiler ile farklı diyaloglara imza atan Yapraklıoğlu, Eminönü'nde tartıştığı kişiler tarafından darp edildi.

Yapraklıoğlu'na saldıran ve kıyafetlerinin parçalanmasına neden olan kişilerin kimliği henüz öğrenilemezken kavganın nedeni de bilinmiyor. Ahsen TV sunucusunun kavga anına ilişkin görüntüler sosyal medyada paylaşılırken, Yapraklıoğlu'nun kendisine vuran kişilere kafa atmaya çalıştığı da görüldü. Görüntüler tüm sosyal medya platformlarında gündem oldu.