Ailesinden 10 kişiyi depremde kaybeden Karsu o evin görüntüsünü paylaştı!

Hatay'da halasının da hayatını kaybetmesine neden olan yıkık evin görüntüsünü paylaşan Karsu medyana gelen yıkımda evde asılı kalan Atatürk tablosunu gösterdi.
Ailesinden 10 kişiyi depremde kaybeden Karsu o evin görüntüsünü paylaştı!

Meydana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem çevre 10 ili etkilerken 11 ilde dev bir yıkım meydana gelmişti. Yaşanan korkutucu yıkımın ardından binlerce kişi hayatını kaybederken hayatını kaybeden vatandaşların arasında Karsu'nun ailesinden 10 kişi de vardı. 

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem Hatay başta olmak üzere çevre 10 ilde yıkıma  neden olurken Hatay'da ailesinden 10 kişiyi kaybeden Karsu yıkılan o evin görüntüsünü paylaştı. 6 Şubat tarihinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem Türkiye'yi derinden yaralarken 45 binin üzerinde vatandaş hayatını kaybetti. 

BİR TEK O TABLO YIKILMADI!

Yurt dışında yaşayan başarılı şarkıcı Karsu Hatay'da meydana gelen depremde birçok akrabasını kaybederken gözyaşlarına boğulmuş ve deprem bölgesi için yurt dışında yardım gecesi düzenlemişti. Depremzedelere bağışlanması üzerine  88 milyon Euro topladığını belirten şarkıcı Karsu ardından yıkılan o evden görüntü paylaştı.

Hatay'da halasının da hayatını kaybetmesine neden olan yıkık evin görüntüsünü paylaşan Karsu medyana gelen yıkımda evde asılı kalan Atatürk tablosunu gösterdi. Karsu paylaşımında ''Karsu Köyü'nde halamların evindeki duvarda tek düşmeyen fotoğraf.'' notunu düştü.

Ailesinden 10 kişiyi depremde kaybeden Karsu o evin görüntüsünü paylaştı!

İşte Karsu'nun yakınlarının yıkılan o evi...