Alacaklısıyla Tartışan Kadın Fenalık Geçirdi

İstanbul'da metrobüste seyahat eden bir kadın borçlu olduğu bir adamla karşılaştı. Adam parasını isteyince ikili arasında hararetli bir tartışma yaşandı. Tartışma esnasında kadın fenalık geçirirken, tartışma araçtan inince de devam etti. Çevredekiler ikiliyi yatıştırmakta güçlük çekti.
Alacaklısıyla Tartışan Kadın Fenalık Geçirdi

Olay İstanbul'da yaşandı. Bir kadın metrobüse bindiğinde karşısında borçlu olduğu birini gördü. İkili kısa süre sonra tartışmaya başladı. Çevredeki vatandaşlar ikilinin arasına girmeye çalışsa da tartışma kısa sürede büyükdü. Borçlu kadın tartışmanın etkisiyle fenalık geçirdi.

İkili arasındaki tartışma o denli hararetliydi ki araçta inmelerine rağmen aralarındaki problemi çözemediler. Adam 20 bin liralık alacağını isterken, kadın ise alacaklı adamın aile fertlerini dahi arayarak kendilerine hakaret ettiğini iddia etti.

Alacak Verecek Davası Metrobüsü Karıştırdı

Bir kadın geçtiğimiz çarşamba günü akşam saatlerinde metrobüse bindi. O sırada aynı araçta seyahat etmekte olan alacaklısını karşısında görünce şaşkına dönen kadın ile borçlu olduğu adam arasında kısa sürede tartışma çıktı.

İkili metrobüste bulunan onlarca insana aldırmadan hararetli bir tartışmaya girişti. Metrobüsün ortasında birbirine bağıran ikili, aralarındaki meseleyi bir türlü çözemedi. Alacaklı adam, karşısındaki kadının kendisine 20 bin lira borçlu olduğunu iddia etti. 4 yıl aynı yerde çalıştıklarını söyleyen adam, verdiği 20 bin liralık borcu bir türlü tahsil edemediğini söyledi.

Borçlu olduğu iddia edilen kadın ise adamın sürekli hem kendisini hem de aile fertlerini telefonla rahatsız ettiğini dile getirdi. Karşılaşmadan daha bir gün önce adamın telefonla oğlunu aradığını söyleyen borçlu kadın, alacaklı adamın telefonda hakaretler yağdırdığını iddia etti.

Birbirlerine bağıran ve karşılıklı iddialarda bulunan ikilinin tartışması her geçen dakika daha da alevlendi. Borçlu kadın şiddetli tartışmaya ve bağrışmalara daha fazla dayanamadı ve kısa süreli bir fenalık geçirdi. O sırada araçta bulunan vatandaşlar ambulans çağırmayı teklif etse de kadın bir süre sonra kendine geldi.

Tartışma Dışarda da Devam Etti

İkili bir süre sonra metrobüsten indi, ancak kimse yoluna gitmedi. Adam hala kadının kendine 20 bin lira borçlu olduğunu söyleyerek parasını istedi. Dakikalarca devam eden tartışmayı sonlandırmak için çevredeki vatandaşlar araya girmek istese de ikiliyi sakinleştirmek hiç kolay olmadı.

Kadın bir ara adamın üzerine yürüyerek tokat atmak istedi. Kadının savurduğu tokat adamın eline gelse de ikili arasındaki tartışma fiziksel bir kavgaya dönüşmedi. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.