Ali İhsan Yavuz Açıkladı: İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Masasındaki Son Anket Sonuçları ve AK Parti'nin Oy Oranı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz canlı yayında son dakika açıklaması ile son anket sonuçlarını açıkladı! AK Parti'nin son oy oranı yüzde kaç, bugün seçim olsa kim, hangi parti kazanır?
Ali İhsan Yavuz Açıkladı: İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Masasındaki Son Anket Sonuçları ve AK Parti'nin Oy Oranı

Özel bir televizyon kanalının canlı yayınına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz partisinin son oy oranını açıkladı. Son dönemde ekonomide yaşanan dalgalanma nedeni ile oylarında büyük düşüş yaşandığı iddia edilen AK Parti bazı seçim anketlerinde CHP'nin bile altında gösterilmişti.

Anket sonuçlarını değerlendiren Yavuz, aynı zamanda canlı yayında Yeni Seçim Kanunu Yasa Tasarısı hakkında da merak edilen soruları yanıtladı. Bugün seçim olsa kim kazanır, partilerin oy oranı yüzde kaç, AK Parti'nin son oy oranı ne kadar, bugün seçim olsa kim kazanır, hangi parti önde, Cumhurbaşkanlığı seçimi anket sonuçları ile kimin adayı kazanır?

PARTİLERİN SON OY ORANLARI! BUGÜN SEÇİM OLSA KİM KAZANIR, AK PARTİ'NİN SON OY ORANI YÜZDE KAÇ?

Son dönemde AK partinin oy oranlarının bilinçli olarak manipüle edildiğini ve düşük gösterildiğini iddia eden Yavuz "AK Parti'nin oy oranında herhangi bir düşüşün olmadığını söylersem bilmiyorum, Millet İttifakı'nın bileşenlerinin keyfi kaçar mı? Onlar birtakım siteler üzerinden manipüle edilmiş anketler yayınlasa da bizim yapmış olduğumuz anket sonuçları bir önceki seçimde AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın almış olduğu oy oranının altına düşmeyeceğimizi bize gösteriyor" diyerek kendi anket çalışmalarında AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın son oy oranı için bir önceki seçimlerin altına düşüş olmadığını dile getirdi.

Seçim Yasası hakkında muhalefet tarafından ortaya atılan iddiaları da yanıtlayan Yavuz, yapılan kanun değişikliği ile kendilerine avantaj sağlamadıklarını, tüm çalışmalarda kendileri için değil millet için yarar sağlayacak düzenlemeye imza attıklarının altını çizdi.