Ali Koç ile Ekrem İmamoğlu Görüştü, Tartışma Sona Erdi İddiası Gündemde

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un geçtiğimiz günlerde bir araya geldiği iddiası gündeme geldi.
Ali Koç ile Ekrem İmamoğlu Görüştü, Tartışma Sona Erdi İddiası Gündemde

Sözcü Gazetesi yazarı Aytunç Erkin, köşe yazısında Trabzonspor'un şampiyon olmasının ardından karşılıklı sert açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un geçtiğimiz günlerde bir araya geldiğini ve aralarındaki gerginliğin sona erdiği iddiasına değindi.

Erkin, kulislerde yer alan iddialara göre 7 Mayıs 2022'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç arasından yaşananlardan sonra bir telefon trafiği yaşandı. 8 Mayıs 2022 Pazar günü, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe Başkan Vekili, iş insanı Erol Bilecik'in ofisinde görüştü. Bu görüşmede Ekrem İmamoğlu'nun Dündar'ı ziyaret etmesinden 7 Mayıs 2022 tarihine kadar geçen sürede tüm yaşananların masaya yatırıldığı, bu konular üzerine konuşulduğu iddia ediliyor. Kitap, forma, kravat ve ser sözleri de masada gündeme geldi. Fenerbahçe ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi kaynakları, bu görüşmeye ilişkin Ekrem İmamoğlu ile Ali Koç'un açıklama yapmasını daha doğru olduğunu iddia ettikleri için konuya ilişkin başka detay paylaşılmadı.

Aytun Erkin, gündeme gelen bu iddialara ilişkin: "Bir özür oldu mu, hassasiyetler konusunda neler söylendi bunu da yakın zamanda öğreneceğimizi düşünüyorum. Sonuçta… Sert açıklamalardan bir gün sonra yapılan görüşmeyle “buzların çözüldüğü” kanısındayım" değerlendirmesinde bulundu.

Ali Koç ile Ekrem İmamoğlu Görüştü, Tartışma Sona Erdi İddiası Gündemde

NE OLMUŞTU?

Aslen Trabzonlu olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karadeniz gezisi sırasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Trabzonspor'un şampiyonluğunu kutlamış ve bu kutlama tepkilere neden olmuştu. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç da konuya ilişkin: "Umarım Fenerbahçelilerin, Ekrem İmamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez. Uğur Bey forma verdi, ben olsam vermezdim. Ancak niyeti kötü değildi. Ziyaretçisinin niyeti kötüydü" demişti.

Emlak365.com