Ankara Büyükşehir Belediyesi Tan Taşçı konseri ne zaman, saat kaçta, nerede? Konser ücretsiz mi?

Ankara Büyükşehir Belediyesi 3'üncü yıl etkinlikleri kapsamında Tan Taşçı konser verecek. Tan Taşçı konseri yeri ve saati belli oldu.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Tan Taşçı konseri ne zaman, saat kaçta, nerede? Konser ücretsiz mi?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, göreve başlayışının 3'üncü yılını yapılan projeler ve etkinlikler ile kutluyor. 12 Haziran tarihinde açıklayacağını duyurduğu 110 projenin lansman toplantısından önce Ankara'da yaşanan sel felaketi nedeniyle açıklama ertelenmişti.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, 29 Haziran 2022 tarihinde Ankara Spor Salonu'nda Başkentlilerin katılımı ile toplu açılış, temel atma ve tanıtım töreni düzenlenecek.

Toplu açılış töreninde çok sevilen şarkıcı Tan Taşçı da sahne alacak.

ABB Tan Taşçı konseri ne zaman, saat kaçta, nerede yapılacak?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 3'üncü yıl kutlamalarına özel toplu açılış, temel atma ve tanıtım töreninde ünlü şarkıcı Tan Taşçı sahne alacak. Daha önce yapılacak olan aynı etkinlik, Ankara'daki sel felaketi nedeniyle ertelenmişti.

ABB tarafından düzenlenen etkinlikte Tan Taşçı 29 Haziran Çarşamba günü saat 19.00'da Ankara Spor Salonu'nda (ARENA) gerçekleşecek.

Etkinliğe tüm Başkentli vatandaşlar davet edilerek konserin ücretsiz olduğu açıklandı. Tan Taşçı, 29 Haziran Çarşamba günü çok sevilen şarkılarıyla Ankaralılarla buluşacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Tan Taşçı konseri ne zaman, saat kaçta, nerede? Konser ücretsiz mi?

Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediyesi tanıtım toplantısında, 110 projeyi açılışı yapılacak olan, temeli atılacaklar, yapımı devam eden ve yapımına başlanacaklar olarak 4 ayrı kategoride toplandı. Yeşil alanlardan köprülü kavşaklara, yaya üst geçitlerinden itfaiye binalarına, içme suyu arıtma tesislerinden kırsal kalkınma projelerine kadar yüzlerce yeni proje Başkentlilere duyurulacak.

Ayrıca Ankara'da yıllardır yaşanan trafik sorunları da tespit edilerek İstasyon Caddesi Alternatif Bulvar Projesi, Samsun Yolu Eşref Akıncı gibi birçok ulaşım projelerini de bu toplantıda açıklayacak.