Ankara servis ücretleri 2022 - 2023 açıklandı! Öğrenci servisi ücreti aylık kaç TL oldu?

2022 - 2023 eğitim öğretim yılı için beklenen servis ücreti fiyatları açıklandı. İstanbul'dan sonra ne yazık ki Ankara'da da servis ücretleri zamlandı. İşte yeni zamlı rakamlar...
Ankara servis ücretleri 2022 - 2023 açıklandı! Öğrenci servisi ücreti aylık kaç TL oldu?

Eğitim öğretim yılı için yeni ders zilinin çalmasına sayılı günler kala öğrenciler kadar velilerin de telaşları başladı. Ne yazık ki bu sene yükselen enflasyon rakamları nedeniyle kırtasiye malzemeleri, defter, kitap paraları, okul çantaları ve kıyafet ücretleri başta olmak üzere pek çok kalemde fahiş fiyat artışları yaşanmıştı. 

Okul çağında çocuğu olan aileler için bir kötü haber daha geldi. Ne yazık ki Ankara'da servis ücretleri için yeni zam haberi geldi. 2022 - 2023 eğitim öğretim yılı Ankara okul servisi ücretleri için beklenen zam açıklaması geldi. Ankara'da zamlı servis ücreti kaç TL, ne kadar oldu?

ANKARA OKUL SERVİS ÜCRETLERİ AYLIK KAÇ TL OLDU, ÖZEL OKUL SERVİS ÜCRETİ, DEVLET OKULLARI SERVİSLERİ KAÇ TL, NE KADAR OLACAK?

Ankara'da okul servisi ücretleri için beklenen zam kararı son dakika açıklandı. Habertürk tarafından yapılan son dakika haberine göre okul servis ücretleri için beklenen zam kararı belli oldu. Ankara'da okul servisi ücreti kısa mesafe için yıllık 5 bin 96 TL olarak belirlendi. 

Servis firmaları genelde bu rakamı okulların açık olduğu 9 aya bölerek tahsil etmeyi tercih ediyorlar. Bu durumda 425 TL olarak tahsil edilecek. 0 - 3 km arası okul servisi ücreti 5 bin 96 TL olarak tahsil edilirken 15 kilometreyi aşan her km için tahsil edilen ücrete 150 TL eklenecek.