Ankara'da ucuz telefon izdihamı! 9 bin liralık telefon için birbirlerini ezdiler

Ankara'da bir mağazanın açılışında ucuz telefon izdihamı yaşandı. Yüzlerce vatandaş telefon satın alabilmek için birbirlerini ezdi. İşte o görüntüler.
Ankara'da ucuz telefon izdihamı! 9 bin liralık telefon için birbirlerini ezdiler

Ankara'nın Keçiören ilçesinde yeni açılan bir mağaza, açılışa özel lüks telefonları piyasadan daha ucuza satışa çıkaracağını günler öncesinden duyurdu. Açılışın yapılacağı gün sabah saatlerinden itibaren mağaza önünde kuyruklar oluşturan vatandaşlar, kapıların açılmasıyla birlikte izdiham yarattı.

12 bin liralık telefonu 9 bin liraya almak için yarıştılar

Ufuktepe Mahallesi'nde elektronik eşya satan bir mağazanın piyasadan daha ucuz fiyatlarla telefon satacağını duyurması üzerine vatandaşlar kapıda kuyruk oldu. Sahur saatlerinden beri sıra bekleyen yüzlerce kişi, mağazanın kapısının açılmasıyla birlikte içeri daldı.

Piyasa fiyatı 12 bin lira olan iPhone telefonu 9 bin liraya almak için birbiriyle yarışan vatandaşların görüntüleri ise hem sosyal medyada hem de haber bültenlerinde gündem yarattı.

Ankara'da ucuz telefon izdihamı! 9 bin liralık telefon için birbirlerini ezdiler

Mağazanın kapılarını açmasıyla birlikte kapıda bekleyen müşteriler içeriye akın ederken, indirimli telefondan alabilmek için birbirlerini ezip kavga ettiler. İndirimli telefondan alma fırsatı yakalayan bir kişi kameralara konuşarak, bir gün boyunca bu anı beklediğini, emeğinin boşa gitmediği için çok mutlu olduğunu belirtti. En büyük hayalinin iPhone almak olduğunu belirten genç vatandaş, bir buçuk gündür hiç uyumadığını, bu anı heyecanla beklediğini ve onun da sonunda denk geldiğini söyledi.

Öte yandan basına yansıyan izdiham görüntüleri ise gündem yaratırken, vatandaşların bu hareketi tepki yarattı.

Emlak365.com