Ankara'da üniversiteler tatil mi, hangi üniversiteler tatil edildi 13 Haziran 2022?

Ankara'da yoğun yağış beklenmesi nedeniyle okulların tatil edildiği açıklandı. Peki Ankara'da üniversiteler tatil mi? İşte yanıtı.
Ankara'da üniversiteler tatil mi, hangi üniversiteler tatil edildi 13 Haziran 2022?

Ankara'da etkisini gösteren yoğun yağış nedeniyle günlerdir kabus gibi günler yaşanıyor. Şehrin birçok ilçesini basan sel, gündelik hayatı olumsuz etkilerken sel suyuna kapılan 3 kişi ise hayatını kaybetti.

Yoğun yağışın vurduğu Ankara'da, dün akşam yapılan son dakika açıklaması ile okulların tatil edildiği duyuruldu. Bu haberin ardından binlerce üniversite öğrencisi, üniversiteler tatil mi? sorusunun yanıtını arıyor.

Ankara'da üniversiteler tatil mi 13 Haziran 2022?

Ankara'da sağanak yağışın ardından Ankara Valiliği'nden öğrenciler için açıklama geldi. Vali Vasip Şahin, 13 Haziran Pazartesi günü Ankara'da yoğun yağış beklenmesi nedeniyle tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verildiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından tatil haberini duyuran Şahin '' Yarın gün boyu yoğun yapış beklendiğinden öğrencilerimizin herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamaları için ilimiz genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitim-öğretime Pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmiştir '' ifadelerini kullandı.

Ankara'da ilk ve orta dereceli okullar tatil olurken üniversitelerin eğitim-öğretime devam edip etmediği de merak konusu oldu. Vasip Şahin'in açıklamasında üniversite öğrencilerine yönelik bir tatil bilgisi yer almadı. Bu nedenle üniversite öğrencileri bugün okullarına gitmeye devam edecek.

Ankara'da eğitim veren üniversitelerden tatil açıklaması gelmedi. Öğrenciler 13 Haziran 2022 Pazartesi günü okula gidecekler.

İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri ise yoğun yağış endişesi nedeniyle 13 Haziran günü bir günlük tatil yapacaklar.