Antalya Kaş depremle sallandı! Son dakika duyurusunu AFAD ve Kandilli yaptı!

AFAD Deprem Dairesi ile Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan son dakika duyurularına göre Antalya'nın Kaş ilçesi Akdeniz açıklarında bir deprem meydana geldi. Deprem kaç şiddetinde oldu, can ve mal kaybı var mı, hangi iller etkilendi?
Antalya Kaş depremle sallandı! Son dakika duyurusunu AFAD ve Kandilli yaptı!

Deprem ülkesi olan Türkiye'de orta şiddetli depremler meydana gelmeye devam ediyor. Sık sık deprem meydana gelen Akdeniz'den bir deprem haberi daha geldi. AFAD Deprem Dairesi ile Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan son dakika açıklamalarına göre Antalya'nın Kaş ilçesinde bir deprem meydana geldi. 

AFAD DEPREMİ DUYURDU!

Antalya Kaş depremle sallandı! Son dakika duyurusunu AFAD ve Kandilli yaptı!

AFAD Deprem Dairesi'nin yaptığı bilgilendirmeye göre bugün saat 11:02'de Antalya'nın Kaş ilçesinde Akdeniz üzerinde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 31.89 km olarak bildirilirken şiddeti ise 4.1 olarak ölçüldü. 

KANDİLLİ DEPREMİN ŞİDDETİNİ 4.3 OLARAK DUYURDU

AFAD Deprem Dairesi ile Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü arasında deprem şiddetini farklı açıklama geleneği bu son depremle de devam etti. Kandilli Rasathanesi'ne göre Antalya Kaş'ta gerçekleşen son depremin şiddeti 4.3 oldu. İki önemli kurum arasındaki bu farklar ölçüm tekniklerinden kaynaklandığı bildirildi. 

DEPREM HANGİ ŞEHİRLERDE HİSSEDİLDİ!

Antalya'nın Kaş ilçesinde meydana gelen deprem başta Antalya olmak üzere Muğla, Burdur, Isparta, Karaman, Mersin ve Konya'da da hissedildi. Kısa süren deprem vatandaşlarda yine kısa süreli bir panik oluşmasına neden oldu. Bölgede meydana gelen depremlerin sıklığı bu konuda büyük panik yaşanmasının önüne geçiyor. 

CAN VE MAL KAYBI VAR MI?

Antalya'nın Kaş ilçesinde Akdeniz açıklarında meydana gelen depremin ardından herkes can ve mal kaybı olup olmadığını merak etmeye başladı. Yetkili birimlerden yapılan son dakika açıklamasına göre bölgede depremden dolayı vatandaşlardan gelen olumsuz bir ihbar bulunmuyor. Ancak ekipler bölgede araştırmalarını sürdürüyorlar. Bu depremin yıkıcı bir etkisinin olmayacağı tahmin ediliyor.