Antalya'da İftar Çadırı Hangi İlçelerde Kuruluyor? Semt Semt Antalya Ramazan Çadırları 2022!

Antalya'da yaşayan vatandaşlar kentlerinde iftar çadırı nerede kuruluyor merak ediyor. Haberimizin devamını okuyarak Antalya'daki Ramazan çadırı adreslerine erişebilirsiniz.
Antalya'da İftar Çadırı Hangi İlçelerde Kuruluyor? Semt Semt Antalya Ramazan Çadırları 2022!

Müslüman alemi için oldukça önemli olan Ramazan ayı boyunca bir gelenek haline gelen iftar çadırlarında büyük kalabalıklar ile iftar yemeği veriliyor. İftar çadırları, yemeklerin yanı sıra birlik ve beraberliği de ortaya çıkaran ve uzun yıllardır süregelen bir etkinlik. Ramazan çadırlarında öncelik her zaman ihtiyaç sahiplerinin olurken, birçok vatandaş da orucunu diğer vatandaşlarla birlikte yapabilmek için iftar çadırlarını tercih ediyor.

İftar çadırları Türkiye'nin 81 ilinde farklı farklı yerlerde kuruluyor. Belediyelerin öncülüğünü yaptığı iftar çadırları için aynı zamanda çeşitli kurum ve kuruluşlar ile hayırseverler de iftar çadırları oluşturarak vatandaşlara ücretsiz yemek dağıtıyor.

ANTALYA İFTAR ÇADIRI ADRESLERİ 2022! İFTAR ÇADIRI NERELERDE KURULUYOR?

Antalya'da salgın hastalık nedeniyle 2 yıldır kurulamayan iftar çadırları bu yıl nihayet açıldı. Antalya'da yaşayan vatandaşlar ise ilçelerinde iftar çadırı kurulup kurulmadığı konusunda internet sitelerinde araştırma yapıyor. Bazı belediyeler iftar çadırı kurulduğuna dair çeşitli pankartlar ve paylaşımlar ile duyuru yapıyor. Emlak365.com okurları için Antalya'daki iftar çadırlarının nerelere kurulduğunu ve adreslerini araştırdık.

Antalya'da İftar Çadırı Kurulan Yerler 2022:

- Antalya Büyükşehir Belediyesi

- Cumhuriyet Meydanı

- Serik (Eski Belediye Önü)

- Manavgat Meydan

- Alanya (Meydan)

Öte yandan Manavgat Belediyesi tarafından Ramazanın belirli günlerinde seçili bölgelerde iftar çadırı kurulacağı belirtildi. Bu çadırlar:

5 Nisan'da Sarılar Pazar Yerinde,

7 Nisan'da Taşağıl Kapalı Pazar Yerinde,

11 Nisan'da Çolaklı Kapalı Pazar Yerinde,

13 Nisan'da Gündoğdu Düriye Duran İlkokulu önünde,

15 Nisan'da Evrenseki Pazar Yerinde,

18 Nisan'da Ilıca Pazar Yeri'nde,

20 Niisan'da Sarılar Ece Düğün Salonu önünde,

25 Nisan'da Kızılot Pazar Yerinde,

27 Nisan'da Oymapınar eski Pazar yerinde iftar çadırları kurulacak.

Emlak365.com