Apartman aidatını isteyen yöneticiyi döverek öldürdüler!

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde meydana gelen olayda apartman aidatı nedeniyle kan aktı. Yönetici aidat borcunu istediği ev sahibi tarafından darp edildi ve bunun sonucunda hayatını kaybetti.
Apartman aidatını isteyen yöneticiyi döverek öldürdüler!

Türkiye’de yaşanan ekonomik sorunlar sosyal kaoslara neden olmaya devam ediyor. Bir süredir artan aidat miktarlarından dolayı ödeme güçlüğü çeken apartman sakinleri ile yöneticiler karşı karşıya geliyorlar. Yöneticiler apartmanlardaki hizmetlerin devam etmesi için apartman aidatlarını düzenli olarak almak isterken apartman sakinleri ise zorlu ekonomik koşullarında aidat ödemelerini aksatabiliyorlar. Bu şekilde meydana gelen bir olayda Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde kan aktı.

AİDAT BORCUNU İSTEDİ TARTIŞMA ÇIKTI!

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde bir apartmanda yöneticilik yapan A.K. aidat borçlarının tahsilatı konusunda sorun yaşadığı bir apartman sakini ile karşı karşıya gelmek durumunda kaldı. Apartman aidatını istemek için T.B.’nin iş yerine giden A.K. burada büyük bir tartışma yaşadı. O sırada T.B.’nin yanındakiler de tartışmaya karışınca mesele büyüdü ama tarafların ayrılmaları sağlanarak konu kapatıldı. Ancak tartışma burada sınırlı kalmadı.

YÖNETİCİYİ FECİ ŞEKİLDE DÖVDÜLER!

T.B. kendisinin iş yerinde böyle bir olay yaşanmasını kabul etmeyerek yanına da iki arkadaşını alıp A.K’nin iş yerine gitti. Burada taraflar yeniden tartışmaya başlarken A.K. bir anda T.B. ve yanındakiler tarafından darp edilmeye başlandı. Feci şekilde darp edilen A.K. kanlar içinde kalırken ağır yaralandı.

Çevredekilerin ihbarları üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra A.K.’yi Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi’ne kaldırdılar. Tedavi altına alınan A.K. doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. A.K.’nin ölüm nedeni ise beyin travmasına bağlı olarak kalp krizi olduğu şeklinde açıklandı.

A.K.’yi darp ettikten sonra olay yerinden kaçan şüpheliler T.B. ve yanındakiler O.Y. ile S.Y. ise kısa bir süre içerisinde polisler tarafından yakalandılar. Gözaltına alınan şüphelilerin Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulamalarının sürdüğü ve bu sorgulamanın ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.