Apple İOS 16 Sürümünü Tanıtacak! WWDC 2022 Ne Zaman, Hangi Tarihte Yapılacak?

Apple kullanıcılarının merakla beklediği haber geldi. iOS 16 sürümünün tanıtılacağı WWDC 2022 etkinliğinin ne zaman yapılacağı belli oldu. İşte o tarih.
Apple İOS 16 Sürümünü Tanıtacak! WWDC 2022 Ne Zaman, Hangi Tarihte Yapılacak?

Dünya devi Apple markası, her yıl düzenlediği Dünya Geliştiriciler Konferans (WWDC) etkinliğini bu yıl ne zaman yapacağını açıkladı. Sanal olarak gerçekleştirilecek etkinlikte, açılış kanuşması kısıtlı bir davetli grubu tarafından fiziksel katılım sağlanarak izlenebilecek.

WWDC 2022 NE ZAMAN YAPILACAK, TARİH BELLİ Mİ?

Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji markası Apple, her yıl düzenli olarak Haziran ayında ' Dünya Geliştiriciler Konferansı (WWDC) ' isimli yazılım etkinliğini bu yıl 6-10 Haziran 2022 tarihleri arasında gerçekleştirecek.

Etkinliğin kendisinin sanal ortamda hayata geçirileceği belirtilirken, açılış konuşmasının ise 6 Haziran'da kısıtlı bir davetli grubu ile Apple Park'ta fiziksel olarak katılım sağlayarak izlenebileceği belirtildi.

Pandemi nedeniyle 2 yıldır online olarak gerçekleştirilen WWDC etkinliği, herkesin izleyebilmesi için ücretsiz bir şekilde yayınlanıyordu. Pandemi etkilerinin azalmasıyla Apple, kademeli olarak yüz yüze etkinliklere döneceğini ve Nisan ayından itibaren kurumsal personelin haftada en az 1 gün ofisten çalışmaya başlayacağını ifade etti.

ETKİNLİKTE İOS 16 TANITILACAK!

Edinilen bilgilere göre, WWDC 2022 etkinliğinde yeni iOS 16, iPadOD 16, watchOS 9, tvOS 16 ve macOS işletim sistemlerinin yeni sürümleri tanıtılacak. Birçok kişi iOS 16 sürümüyle ilk kez bu platformda tanışırken, yapılan yenilikleri de birebir görme şansı bulacak.

Ayrıca Apple markasının farklı bir durum yaşanmadığı sürece yeni bir donanım ürünü tanıtması beklenmiyor. Firma son olarak 2019 yılındaki WWDC etkinliğinde üçüncü nesil Mac Pro ve Pro Display XDR'i tanıtmıştı.

Emlak365.com