ASUS sınırları zorlamaya devam ediyor, Zenbook S 13 tanıtıldı! İşte dünyanın en ince bilgisayarı

Dünyanın en ince bilgisayarını üreten ASUS bunun tanıtımını yaptı. Zenbook S 13 teknik özellikleri nelerdir, Türkiye satış fiyatı belli oldu mu?
ASUS sınırları zorlamaya devam ediyor, Zenbook S 13 tanıtıldı! İşte dünyanın en ince bilgisayarı

Teknoloji konusunda ileri gelen markalardan biri haline gelen ASUS yaptığı son tanıtım ile birlikte herkesi oldukça şaşırtmayı başardı. Zenbook serisinin yeni modelini tanıtan ASUS, dünyaya duyurdu. En ince dizüstü bilgisayarı olarak kullanıcılarının hizmetine sunulan bu bilgisayarın özellikleri ve kullanım alanları da teknoloji severler tarafından oldukça büyük bir ilgi uyanmasına neden oldu.

KOLAY TAŞINABİLİRLİK SUNUYOR!

Zarif görünümü ile diğer modellere bakıldığı zaman ilk andan itibaren 1 – 0 öne geçmeyi başaran bilgisayar oldukça sade ve şık bir tasarıma sahip. Özelliklerine baktığımız zaman ise ekran boyutunun 13 inç olduğu ifade edilirken, en çok ilgi duyulan bölümü se touchpad oldu.

Son derece pratik ve bilgisayarın görünüş açısından zarif yapısına uyum sağlayan klavyenin yanı sıra dokunmatik touchpad için bırakılmış geniş alanı ile birlikte edinilen bilgilere göre bir önceki modele göre yüzde 9,5 daha büyük bir alan tanıdığı ifade edildi.

ŞIKLIK YANINDA DAYANIKLILIK DA ÖN PLANA ÇIKTI!

Bilgisayar hakkında merak edilenlerin artmasının yanı sıra gövde bölümüne bakıldığı zaman son derece dayanıklı malzemelerden üretilmiş bilgisayarın üretilen ana malzemeleri şu şekilde sıralandı;

Gövde geri dönüştürülmüş alüminyum, klavye magnezyum-alüminyum alaşım, tuşlar geri dönüştürülmüş plastik, hoparlörler okyanustan çıkarılan geri dönüştürülmüş plastikler ve touchpad, halojensiz bileşiklerden üretilmiştir.

AĞIRLIĞI NE KADAR?

Dünyanın en ince bilgisayarı olma özelliğine sahip olan bilgisayar hakkında en çok merak edilen konuların başında bilgisayarın ebatları oldu. Gelen bilgilere göre yalnızca 1 kg ağırlığında olan bu bilgisayarın 14,9 mm kalınlığa sahip olduğu ifade edildi.

Konuya ilişkin yapılan açıklamalara göre Türkiye fiyatının henüz belirlenmediği öğrenildi.