Avrupa İş İlanları, Euro İle Maaş Fırsatı! Almanya, Fransa Ve İngiltere'de Firmalar Bu Mesleklerde Eleman Arıyorlar!

Yurt dışında iş arayanlara Avrupa ülkelerinden iş fırsatları teker teker açıklanıyor. Almanya, Fransa, İngiltere iş ilanları yayınlandı. Hangi mesleklerde ne kadar maaşla personel alımı yapılıyor?
Avrupa İş İlanları, Euro İle Maaş Fırsatı! Almanya, Fransa Ve İngiltere'de Firmalar Bu Mesleklerde Eleman Arıyorlar!

Türkiye'de yaşanan ekonomik gelişmeler özellikle genç işsizliğin tavan yapmasına neden oldu. Alınan maaşlar ise çalışanları tatmin etmenin çok uzağında bulunuyor. Bundan dolayı insanlar iş seçeneklerine yurt dışı imkanlarını da almaya başladılar. Yurt dışında iş bularak o ülkelere gitmek isteyenlerin ana hedefleri ise Avrupa ülkeleri oluyor. Avrupa ülkelerinde iş bulup dövizle kazanç sağlamak isteyenler iş ilanlarını en ince ayrıntılarına kadar araştırıyorlar.

AVRUPA ÜLKELERİ PERSONEL AÇIKLARINI KAPATAMIYOR

Dünyada yükselen enflasyon tehdidi Avrupa'yı da etkiliyor. Ancak ekonomilerin sürdürülebilirlliği için canlılığın korunmasına çalışılıyor. Avrupa ülkelerinde yaşlı nüfus olması ciddi bir personel açığını da beraberinde getiriyor. Özel sektörde Avrupa ülkelerindeki eleman açıklarının kapatılması için yurt dışı seçenekleri değerlendirilmeye başlandı. Türkiye ise Avrupa'ya entegre olabilecek ülkeler arasında yer aldığı için personel alımı yapılması düşünülen ülkeler arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Özellikle Almanya, Fransa ve İngiltere'de yetişmiş personel açığının kapatılması için Türkiye'deki kariyet sitelerine sık sık ilanlar veriliyor. Bu ilanlara yapılan başvurular ile Türkiye'den eleman alımı gerçekleştirilebiliyor. Şu anda kariyer sitelerinde bu yönde yayınlanmış çok sayıda ilan bulunuyor. Bu ilanlara başvuru yapanlar özel kriterleri sağlamaları durumunda görüşmelere başlayarak yurt dışında yüksek gelirli bir işe girme imkanına sahip olabiliyorlar.

ALMANYA İŞ FIRSATLARI!

Almanya, Avrupa'da en çok Türk nüfusuna sahip ülke olarak Türki,ye'den personel alımına çok sıcak bakıyor. Bu kapsamda çeşitli mesleklerde personel alımları yapılabiliyor. Yetişmiş personel arayan Almanya'da en kolay iş bulabilen meslekler ise hemşireler, sağlık görevlileri, inşaat mühendisleri, mimarlar oluyor. Diğer farklı mesleklerden de iş fırsatları olsa da bu mesleklerde işe girenlerin maaşlarının 3.500 Euro'dan başladığı bildirildi. Büyük tecrübe gerektirmeyen işlerde ise maaşların 2.500 Euro'dan başladığı bilgisi veriliyor.

FRANSA İŞ İLANLARI!

Türkiye'den giderek çalışma imkanı bulunulabilen ülkelerden birisi de Fransa oluyor. Fransa'da çeşitli mesleklerde personel alımları yapılıyor. Yine kariyer sitelerinde bu yönde ilanlar yayınlanıyor. Şu anda Fransa'nın en çok aradığı meslekler ise inşaat mühendisleri, inşaat teknikerleri, makine teknikerleri, ve hizmet personelleri oluyor. Özellikle lojistik sektöründe aksamalardan dolayı Fransa tecrübeli nakliye şoförlerinin de kolaylıkla istihdam edilebildiği bir ülke olarak değerlendiriliyor. Fransa'da mesleklere göre maaşlar değişse de maaşların 2.250 Euro'dan başlayıp 7.500 Euro'ya kadar çıkabildiği bildirildi.

İNGİLTERE İŞ İLANLARI!

Türkiye'den giderek yurt dışında çalışma fırsatı elde etmek isteyenler için bir diğer seçenek de İngiltere oluyor. Ancak İngiltere diğer ülkelere göre daha zor şartlarda personel alımı yapıyor. Bu ülkede çalışmak için oldukça nitelikli meslekler aranıyor. Mühendis, doktor, tekniker gibi branşlarda personel alımı yapılıyor. Lakin İngiltere'de maaşların hem Almanya'ya hem de Fransa'ya göre daha yüksek olduğu bildirildi.

Avrupa'daki iş ilanlarını kariyer sitelerinden takip edebilirsiniz. Bu ilanlara yapılan başvurular ile işe girme imkanı elde edilebiliyor.

Emlak365.com