Babacan Suriyeli Mültecileri Göndermek Mümkün Değil Demişti Kılıçdaroğlu Ben Göndereceğim Dedi

Kemal Kılıçdaroğlu, Suriyeli mültecilerin geri gönderilmesi konusunda yeni bir açıklamada bulundu. Kılıçdaroğlu bir vatandaşın mülteci tepkisine karşı mültecileri kendisinin göndereceğini söyledi.
Babacan Suriyeli Mültecileri Göndermek Mümkün Değil Demişti Kılıçdaroğlu Ben Göndereceğim Dedi

Suriyeli mültecilerin geri gönderilmelerine ilişkin yapmış olduğu açıklamalarda dikkat çeken CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu yeni bir açıklamada bulundu. Kılıçdaroğlu atıldığı bir etkinlik kapsamında bir vatandaşın mültecilere yönelik tepkisine yanıt verdi.

SURİYELİ MÜLTECİLERİ BEN GÖNDERECEĞİM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu günlük programı kapsamında Manisa'da yer aldı. Burada önce kent merkezi daha sonra Sarıgöl İlçesine giden Kemal Kılıçdaroğlu ilçede vatandaşlar ile birayara geldi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Kılıçdaroğlu servis şoförleriyle konuştu. Akaryakıt fiyatlarının çok pahalı olmasından dert yanan servis şoförlerine destek sözü veren CHP Lideri sorunların çözüleceğini söyledi.

Ziyareti sırasında bir vatandaşın Suriyeli mülteciler ile ilgili tepkisine de yanıt veren Kemal Kılıçdaroğlu, iktidar olmaları halinde mültecilerin gideceğini söyledi. Kemal Kılıçdaroğlu gören vatandaş CHP Liderine "Suriyelilere 'davul zurnayla değil, mecbur gideceksiniz' deyin." dedi. Bu sözlere ise CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu "Meraklanmayın, ben göndereceğim." şeklinde yanıt verdi.

DEVA PARTİSİ LİDERİ BABACAN MÜMKÜN DEĞİL DEMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu mülteciler hakkında ben göndereceğim ifadelerine yer verirken DEVA Partisi Lideri Ali Babacan'da bu konuda geçtiğimiz günlerde bir açıklamada bulunmuştu. Mültecilerin geri gönderilmesine ilişkin açıklamada Babacan, bu durumun mümkün olmadığını söylemişti.

BEDAVA ELEKTRİK AÇIKLAMASINI YİNELEDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Manisa ziyaretinde ayrıca bir dönem çok konuşulan bedava elektrik vaadini burada da dile getirdi. Kılıçdaroğlu çiftçilere Şanlıurfa'dan başlamak üzere bedava elektrik sağlanacağını söyledi ve bu uygulamaya tüm illerin dahil edileceğini açıkladı.