Babası artist demişti, Ahmet Tatlıses'ten sosyal medyayı sallayan yanıt geldi! İbrahim Tatlıses için ne dedi?

Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonrasında ölümden dönen İbrahim Tatlıses'in yanına ilk koşanlardan biri de kavgalı olduğu oğlu Ahmet Tatlıses olmuştu. Herkes ikilinin barışma haberini beklerken imparator oğlu için zehir zemberek sözler sarf etmişti.
Babası artist demişti, Ahmet Tatlıses'ten sosyal medyayı sallayan yanıt geldi! İbrahim Tatlıses için ne dedi?

İmparator lakabı ile anılan İbrahim Tatlıses uğradığı silahlı saldırının ardından ölüm kalım mücadelesi vermiş ve uzun tedavi sonrasında tekrar sahnelere geri dönüş yapmıştı. Bodrum'da yaşadığı trafik kazası sonrasında bir kere daha ölümle burun buruna gelen İbrahim Tatlıses hayranlarını üzmüş, yürekleri ağızlara getirmişti. 

Kaza sonrasında araç içerisinde sıkışan İbrahim Tatlıses uzun süren uğraşlar sonucunda araçtan çıkartılırken kurtarma anlarında olay yerine gelen ilk isimlerden biri de aralarında miras kavgası yaşandığı iddia edilen oğlu Ahmet Tatlıses olmuştu. İkilinin arasındaki buzların eriyeceği beklentisi İbrahim Tatlıses tarafından yapılan zehir zemberek açıklama ile sona ermiş, gözler Ahmet Tatlıses'in yapacağı açıklamaya çevrilmişti. 

AHMET TATLISES BABASI İBRAHİM TATLISES'E NE YANIT VERDİ, ARTİST SÖZÜNE NE DEDİ?

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Ahmet Tatlıses "Son yaşanılan süreçte yine şaşkınlıkla izlediğim, okuduğum; ısrarla yapılan açıklamalar gündemden düşmüyor. Artistlik nedir bilmem, malum benim mesleğim değil… Yılların verdiği yaşanmışlıkla yüreğim nasır tuttu zaten çünkü artık biliyorum ayarsız terazide yürek tartılmaz… Verdiğiniz destek ve yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz sağ duyulu mesajlarınız, kalpten yorumlarınız için teşekkür ederim. Saygılarımla" diyerek babasına ince mesajlar içeren bir yanıt vermiş oldu. 

 

İBRAHİM TATLISES KAZA SONRASI NE DEMİŞTİ, AHMET TATLISES'E NEDEN ARTİST DEDİ?

Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında bir kere daha ölümden dönen İbrahim Tatlıses'in kaza yerine koşan ilk isimlerden biri de küs olduğu oğlu Ahmet Tatlıses olmuştu. Kaza sonrası İbrahim Tatlıses oğlu ile barışıp barışmadığı sorusuna "Gece neredeydi peki? Niye gelmedi programa. Ertesi gün kahvaltıda hep beraberdik. Kahvaltıda neredeydi? Hala barış diyor… Artist artist… Geldi, numarasını yaptı gitti" diyerek çok konuşulacak bir açıklamaya imza atmıştı. 

Ahmet Tatlıses ile İbrahim Tatlıses arasında miras paylaşımı nedeni ile anlaşmazlık yaşandığı iddia edilmiş, Ahmet Tatlıses babası için vasi atanmasını talep ederek mahkemeye başvuru yapmıştı. Tartışmalara Tatlıses'in ilk eşi olan Adalet Sara'da katılmış, oğlunun tarafını tutarak babalar gününde İbrahim Tatlıses için son derece sert açıklamalarda bulunmuştu.