Bakan Nebati, TV'de yayınlanan skecini paylaşarak yorumladı: 'Işıltı' ayrıntısı dikkat çekti

Güldür Güldür Show programında Bakan Nebati'nin taklidinin yapıldığı bir skeç yer aldı. Bakan Nebati, skeci izleyerek sosyal medya hesabında paylaştı.
Bakan Nebati, TV'de yayınlanan skecini paylaşarak yorumladı: 'Işıltı' ayrıntısı dikkat çekti

Show TV ekranlarında yayımlanan Güldür Güldür Show programına 'Nebati' skeci damga vurdu. Daha önce fragmanlarda gösterilen ancak yayınlanmadığı için gündem olan skeç, dün akşam yayınlanan yeni bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin taklidinin yapıldığı skeç izlenme rekorları kırarken, Bakan Nebati'den skeç ile ilgili yorum da gecikmedi.

'' Gözlerimdeki ışıltıyı göremedim ''

Söz konusu skeçte Bakan Nebati'nin daha önce yaptığı açıklamalara atıfta bulunuldu. İşsizlik sorununa 'o zaman iş bulun', Türk lirasının değer kaybetmesi karşısında '' Türk lirası daha fazla değer kaybedemez, çünkü en düşük durumda daha ineceği bir yer yok '' ifadelerinin yer aldığı skeçteki benzetmeler Bakan Nebati'nin açıklamaları üzerinden göndermeler içeriyordu. Birçok ifadeyi ise bizzat Bakan Nebati kurmuştu.

İzleyicilerin bir yandan eğlenceli dakikalar yaşadığı, birden de düşüncelere daldığı skeç sonrasında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de skeci izleyerek bir paylaşım yaptı.

Bakan Nebati, TV'de yayınlanan skecini paylaşarak yorumladı: 'Işıltı' ayrıntısı dikkat çekti

Bakan Nebati skeç ile ilgili yaptığı paylaşımda, '' Keyifle izledim, güldüm ve eğlendim ama gözlerimdeki ışıltıyı göremedim '' ifadelerini kullandı.

'' Mazota zam görüyorum ''

Skeç sosyal medyada gündem olurken Bakan Nebati'nin daha önce katıldığı bir televizyon programında doların nasıl düşeceği sorusu üzerine '' Gözlerimde ne görüyorsunuz? '' cevabını vermesine gönderme yapılarak, skeçte '' Mazota zam görüyorum '' ifadeleriyle yanıt verildi.

Öte yandan skecin yayın tarihinde yayınlanmaması gündem olmuş ve kanalın yayına izin vermediği gibi söylemler ortaya çıkmıştı.

Emlak365.com