Balkanların Nostradamus'u Baba Vanga'nın 2023 kehanetleri ortaya çıktı yeni felaketler kapıda!

Bugüne kadar pek çok kehaneti çıkan ve 2022 senesinde yaptığı kehanetlerinde de nokta atışlar yapan dünyanın en ünlü kahini Baba Vanga'nın 2023 kehanetleri ortaya çıktı.
Balkanların Nostradamus'u Baba Vanga'nın 2023 kehanetleri ortaya çıktı yeni felaketler kapıda!

Dünyanın en ünlü kahini olan ve bugüne kadar yaptığı pek çok kehaneti doğru çıkan Baba Vanga'nın 2023 kehanetleri ortaya çıktı. Bugüne kadar 11 Eylül saldırıları, Prenses Diana'nın hayatını kaybetmesi, Çernobil nükleer faciası ve Brexit kehanetleri tutan Baba Vanga dünya çapında büyük bir üne kavuşmuştu. 

12 yaşında geçirdiği kaza sonrasında görme yeteneğini kaybederken adını o tarihten sonra yaptığı kehanetleri ile duyurmuştu. 1996 senesinde hayatını kaybetmesine rağmen ileri tarihli kehanetleri ile adından söz ettirmeye devam eden kahin Baba Vanga 2023 senesi için oldukça ürkütücü kehanetlerde bulundu. 

BABA VANGA'NIN 2023 KEHANETLERİ NELER?

Adını ilk olarak Sovyetler Birliği'nin dağılacağı kehaneti ile duyuran Baba Vanga daha sonra 11 Eylül saldırıları, Prenses Diana'nın ölümü, Çernobil nükleer saldırısı, Brexit anlaşması gibi pek çok doğru kehaneti ile adını duyurmuştu. Başarılı tahminleri ile Balkanların Nostradamus'u olarak adını duyuran Baba Vanga Bulgaristan'dan ününü tüm dünyaya yaymıştı. 

Balkanların Nostradamus'u Baba Vanga'nın 2023 kehanetleri ortaya çıktı yeni felaketler kapıda!

Baba Vanga'nın ölmeden önce yapmış olduğu kehanetleri yorumlayan uzmanlar 2022 senesinde açıklanan 5 kehanetin de meydana geldiğini belirterek 2023 yılı kehanetlerini yorumladı. Bu kehanetler şu şekilde sıralandı; 

2023 yılında biyolojik silahlarla saldırılar gerçekleşecek, büyük ülkeler, küçük ülkelere saldıracak, 

Güneşte büyük bir tsunami yaşanacak ve dünyada elektrik kesintileri manyetik dengede bozulma olacak, dünya karanlık çağlara geri dönecek, 

Dünyanın yörüngesi değişecek ve büyük iklimsel değişiklikler meydana gelecek, 

Asya kıtasında büyük bir nükleer patlama yaşanacak ve birçok ülke bu patlamadan etkilenecek, 

Laboratuvar ortamında insan üretimine başlanacak ve ilerleyen yıllarda doğum yasaklanacak.