Başvuru İçin Sadece 1 Hafta Kaldı! KPSS 65 Puanla Bu Kuruma Çok Sayıda Personel Alınacak

KPSS 65 puan ile büro personeli, mühendis, mimar, tekniker ve teknisyen alımı yapılacak! Başvurular 1 hafta içinde bitiyor. İşte detaylar…
Başvuru İçin Sadece 1 Hafta Kaldı! KPSS 65 Puanla Bu Kuruma Çok Sayıda Personel Alınacak

Tarsus Üniversitesi birçok unvan ve pozisyonda istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alımı yapmayı hedefliyor. KPSS 65 puan ile yapılması hedeflenen personel alımına ilişkin adayların belirlenen şartları taşımaları gerekecek. Üstelik bazı kadrolar için en az lise mezunu olmak da yetiyor. Sözleşmeli personel alımına ilişkin detaylara göre adayların son başvuru tarihine kadar işlemlerini yapmaları istenmektedir.

Tarsus Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak Kadrolar

Tarsus Üniversitesi tarafından sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esaslara göre, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesine göre en az lise mezunu ve KPSS ilgili puan türünden 65 puan almış kişiler arasından farklı kadrolara sözleşmeli personel alımı yapacak. Alım yapılacak pozisyon ve kadro sayısı ise şöyle:

  • Büro Personeli (Lisans) – 3
  • Mühendis – 1
  • Mimar – 1
  • Tekniker (Önlisans) – 1
  • Teknisyen (Ortaöğretim) – 1

Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Başvuru İçin Sadece 1 Hafta Kaldı! KPSS 65 Puanla Bu Kuruma Çok Sayıda Personel Alınacak

Tarsus Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için başvuruların 20 Mayıs – 3 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılması gerekmektedir. Adaylar e – Devlet üzerinden Tarsus Üniversitesi Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım üzerinden başvurularını yapmaları mümkündür. Başvuru yapılacak pozisyona göre adayların ilgili özel ve genel şartları sağlamaları hedeflenmektedir.

Başvuru Şartları Neler?

Tarsus Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere çok sayıda personel alımı yapılması hedeflenmektedir. Sözleşmeli kadrolarda istihdam edilecek adayların özel birçok şartı ve genel şartları da taşımaları gerekmektedir. Tarsus Üniversitesi sözleşmeli personel alımına ilişkin belirlenen genel başvuru şartları ise kısaca şöyle:

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanun 48’inci maddesinde yer alan genel şartları taşımak,
  • İlanda yer alan pozsiyonlar için lisans mezunları 2020 KPSS (B) grubu P3, önlisans mezunları P93 ve ortaöğretim mezunlar ise P94 puan türünden en az 65 puan almış olmaları gerekmektedir,
  • Haklarında yapılacak arşiv araştırmasından olumlu yanıt almak,
  • İlanda belirtilen pozisyonlar için gerekli özel şartları sağlamak.

Genel Yayın Yönetmeni