Batman'da akrabalar arasında su kuyusu çatışması: 3 kişi öldü 6 kişi yaralandı!

Akraba oldukları öğrenilen aile üyeleri arasında yaşanan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşürken Batman'da yaşanan olay okuyanların kanını dondurdu.
Batman'da akrabalar arasında su kuyusu çatışması: 3 kişi öldü 6 kişi yaralandı!

Akraba olan aile üyeleri arasında Batman'da yaşanan anlaşmazlık ne yazık ki büyük bir faciaya dönüştü. Su kuyusu nedeniyle yaşandığı iddia edilen tartışma büyüyerek silahlı çatışmaya dönüşürken 3 kişi hayatını kaybetti ve 6 kişi ise yaralandı. 

Batman'ın Merkez ilçesine bağlı olan İkiztepe köyünde meydana gelen olayda iddialara göre su kuyusu kazma meselesi nedeniyle anlaşmazlık yaşandı. Yaşanan anlaşmazlık kısa sürede tartışmaya ardından ise silahlı çatışmaya dönüştü. 

BATMAN İKİZTEPE SON DAKİKA: SU KUYUSU KAZMA KAVGASINDA 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 6 KİŞİ YARALANDI! 

Batman'da yaşanan olayda akraba oldukları öğrenilen 2 grup arasında su kuyusu kazılması nedeniyle tartışma yaşandı. Batman Merkez Kızıltepe köyünde yaşanan olayda tartışma araya girenlerin tüm çabalarına rağmen büyüdü ve silahlı çatışmaya dönüştü. 

Silah sesleri üzerine yapılan ihbarlar üzerine olay yerine çok  sayıda jandarma ekibi ve sağlık görevlisi sevk edilirken hem köyde hem de yaralıların kaldırıldığı hastanede geniş güvenlik önlemleri alındı. Kavga eden iki grubun akraba olması ve aynı köyde yaşaması nedeniyle olası ikinci bir çatışmanın önlenmesi adına olağanüstü güvenlik tedbirleri alınırken silahlı çatışmaya katıldığı belirlenen kişiler göz altına alındı. 

Olay yerinde 3'ü ağır 9 kişi yaralı olarak yakında bulunan Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İluh Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen ne yazık ki ağır yaralı olan 3 kişi hayatını kaybetti.