Bayramda AVM'ler açık mı, saat kaçta açılacaklar?

Bayram tatilinde AVM'lerin açılış saatleri merak konusu oluyor. AVM'le4rde vakit geçirmek isteyenler buraların açık olup olmadığını sorguluyorlar. Bayramda AVM'ler saat kaçta açılacak ve çalışma saatleri hangi saatler arasında olacak?
Bayramda AVM'ler açık mı, saat kaçta açılacaklar?

Türkiye'de Ramazan Bayramı'nın coşkusu yaşanmaya başlandı. bayram tatilini farklı şekilde değerlendirmek isteyen vatandaşlar olabiliyor. Ailelerinden uzakta kalmak zorunda olan vatandaşlar bayram tatillerinde gezmek, vakit geçirmek gibi bir faaliyet içerisine girebiliyorlar. Şehirlerde bu konuda özellikle mevsimsel etki de hesaplandığında en önemli alternatiflerden birisi de AVM'ler oluyor. Peki bayramda AVM'ler açık olacak mı, müşterilere hizmet verecekler mi?

BAYRAMDA AVM'LER AÇIK MI?

Bayram tatili nedeniyle AVM'lerin açık veya kapalı olup olmadıkları sorgulanıyor. Tatillerde en yoğun olan yerlerden birisi de AVM'lerdir. AVM'lerde vakit geçirmek isteyenler bu bayramda da bu isteklerini yerine getirebilecekler. Bayram tatilinde AVM'ler normal çalışma günlerinde olduğu gibi açık olacaklar. İnsanlar AVM'lere giderek gönüllerince alışveriş yapıp, eğlenebilecekler. Bu konuda her bayram olduğu gibi bu bayramda da AVM'ler yoğun mekanlardan birisi olacaklar. 

BAYRAMIN 1. GÜNÜNE DİKKAT!

AVM'ler bayramda açık olacaklar ama bazı AVM'lerde bayramın ilk gününde farklı uygulamalar yapılabiliyor. AVM çalışanlarının aileleri ile bayramlaşabilmeleri için imkan sağlayan bu AVM'ler açılış saatini ilk güne özel olmak kaydıyla farklı olarak belirleyebiliyorlar. Genellikle AVM'ler ilk gün saat 12:00 - 13:00 arasında açılabiliyorlar. Bu saatlerden sonra tüm AVM'ler hizmet verecektir. 

İLETİŞİME GEÇİLMELİ!

AVM'lerin çalışma saatleri ile alakalı olarak özel uygulamalar yapılabiliyor ve bu konuda mağdur olmak istemeyenler gitmek istedikleri AVM'den bilgi almalıdırlar. Bayramdaki mesai saatleri konusunda AVM'ler ile iletişime geçenler en doğru bilgiye ulaşabileceklerdir. herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için direkt bilgi edindikten sonra AVM'lere gidilmesi gerekmektedir. Bu konuda AVM'lerin sosyal medya hesaplarında bilgi paylaşımları yapılmaktadır.