Bebek sahilinde ne oldu, yakalananlar nereli? Twitter'da neden gündem oldu?

Bebek sahili sosyal medyada gündem oldu. Ortaya çıkan görüntüler sonrasında birçok kişi bebek sahilinde ne oldu, olay ne araştırıyor. İşte ayrıntılar...
Bebek sahilinde ne oldu, yakalananlar nereli? Twitter'da neden gündem oldu?

İstanbul'un Bebek ilçesi bugün akıl almaz bir görüntüye sahne oldu. Sosyal medyada Bebek Sahili etiketi gündem olurken, konuyu henüz bilmeyen kişiler Bebek sahilinde ne oldu merak ediyor. İşte gündeme bomba gibi düşen görüntülerle ilgili ayrıntılar.

Bebek sahili nerede?

Beşiktaş Bebek semti, İstanbul'da Boğaziçi'nin Avrupa Yakası'nda, Arnavutköy ve Emirgan arasında yer almaktadır. Adını Fatih döneminde bulunan bir yeniçeri ağası olan bebek yüzlü Mehmet Çelebi'den alıyor. Boğaziçi'nin en derin noktalarından biri olan Bebek, manzarası ve sahili ile öne çıkıyor.

Semtin tam merkezinde yer alan Bebek sahili, çocukların keyifli vakit geçirebileceği, yürüyüş yapılıp bisiklet süreceği bir sahil şeridine sahip.

Bebek sahilinde ne oldu, neden gündem oldu?

İstanbul Bebek sahili bugün akıllara durgunluk veren sahnelere şahit oldu. Sosyal medyada paylaşılan bir video sonrasında tüm ülke ayağa kalkarken emniyet hemen harekete geçti.

Bir vatandaşın Bebek sahilinden geçerken arabasının içinden çektiği görüntülerde, etrafta birçok kişi bulunurken halka açık alanda cinsel ilişkiye giren bir grup insan görüldü. Bu kişilerin çevredekilere aldırış etmemesi ve böylesine bir durumun toplum içinde yaşanması büyük tepki topladı.

Görüntüler üzerine harekete geçen İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili re'sen soruşturma başlattı. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada ise gözaltına alınan şüphelilerin çocuk istismarından gaspa kadar suç dosyalarının kabarık olduğu ifade edildi. Yakalanan kişilerden kadının yabancı uyruklu, erkeğin ise Türk vatandaşı olduğu öğrenildi.

Sosyal medyada kısa sürede yayılan görüntüler infial yarattı.