Belediyeye KPSS’siz daimi işçi alımı başladı!

Belediyede çalışmak isteyenlerin kaçıramayacağı bir personel alım haberi geldi. KPSS'siz ve ikamet şartsız yapılacak personel alımında adayların taşıması gereken şartlar haberimizde
Belediyeye KPSS’siz daimi işçi alımı başladı!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni bir ilan yayımlandı. Buna göre belediyeye KPSS’siz daimi işçi alımı başladı. Başvurmak isteyenler için başvuruların 9 Eylül’e kadar devam edeceği belirtildi.

DAİMİ İŞÇİ ALIMI YAPILACAK

İŞKUR pek çok ilde farklı meslekler için personel alım ilanları yayımlamaya devam ediyor. Buna göre son olarak alımların Edremit Belediyesi’ne yapılacağı görüldü. Daimi işçi mesleği için yapılacak alımlarda 7 kişiye iş başı yaptırılacağı öğrenildi.

Başvurmak isteyenlerin belirtilen şartları taşıması gerekiyor. Bugün başlayan başvurular 9 Eylül tarihine kadar devam edecek. Yapılacak alımlarda deneyim süresi aranmayacak.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Edremit Belediyesi personel alımı için detaylar şu şekilde:

Başvuru Tarihleri: 05.09.2024 – 09.09.2024

Başvuru Adresi: Hamidiye Mahallesi Eski PTT Caddesi No:3 Edremit Balıkesir

Telefon: 0266 373 66 42

Yayımlanan personel alımına ilişkin yapılan açıklamada, “Komisyonun ön incelemesi sonrasında uygun olan adaylar telefonla aranarak mülakata çağırılacaktır” ifadesi kullanıldı. Vardiyalı çalışma yapılacağı ifade edildi.

ekran-goruntusu-2024-09-05-173536.jpg

Başvurular bu sabah saatlerinde başladı. Son başvurular 9 Eylül mesai bitimine kadar alınacak. Başvuruların şahsen yapılması gerektiğinin altı çizildi.

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru şartları da yayımlanan ilan içerisinde yer aldı. Buna göre adayların emekli olmaması ve başvurularını şahsen yapması gerekiyor. Başvurmak isteyenler fotoğraflı özgeçmiş ile şahsen başvurması yeterli olacaktır.

Öte yandan yapılacak personel alımında KPSS puan şartının aranmayacağı ifade edildi. Genel işçi kadrosu için yapılacak alımda adayların belirtilen şartlara sahip olması gerekiyor. Alımlar için özellikle cinsiyet ifade edilmezken, başvurusu olumlu sonuçlanan adaylar 10 Eylül tarihinde mülakata çağırılacak.