“Ben aslında çok flörtözüm” diyen eski oyuncu, yeni şarkıcı Merve Boluğur, yeni aşkını ilan etti! Boluğur'un yeni sevgilisi...

Son dönemlerde yeni şarkısı ile gündemden düşmeyen Merve Boluğur, bu kez de özel hayatı ile gündeme geldi. Uzun süredir hayatında birisi olmayan Boluğur, yeni aşkı ile fotoğraf paylaştı. İşte Merve Boluğur ve yeni sevgilisine ilişkin ayrıntılar…
“Ben aslında çok flörtözüm” diyen eski oyuncu, yeni şarkıcı Merve Boluğur, yeni aşkını ilan etti! Boluğur'un yeni sevgilisi...

“Acemi Cadı” isimli dizi ile oyunculuk kariyerine başlayan Merve Boluğur, sonrasında rol aldığı Küçük Sırlar ve Muhteşem Yüzyıl dizileri ile oyunculuk alanında ki yeteneğini ortaya koydu. Bir süredir ekranlarda olmamayı tercih eden Boluğur’un yeni projesi hayranları tarafından merak ile beklenirken, ünlü oyuncudan yepyeni bir haber geldi.

Bir süredir ekranlarda boy göstermeyen ancak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile gündemde kalmaya devam eden Merve Boluğur, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada oyunculuk yapmak istemediğini ve şimdilik o kariyerine ara verdiğini belirtmişti. Bu açıklaması ile kendisinden uzun süredir yeni proje müjdesi bekleyen hayranlarını üzen Boluğur, geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir haber ile gündeme geldi. Boluğur, bir süredir aldığı şan derslerinden sonra yeni şarkısı için stüdyoya girdiğini açıkladı.

“Şşşşt” ismini verdiği yeni şarkısı için stüdyoya giren ve kısa süre sonra da şarkısını sevenleri ile buluşturan Merve Boluğur, bir süredir hayatında birisi olmadığı ancak eski eşi Murat Dalkılıç’ı da unutmadığı haberleri ile gündeme geliyordu. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan ve eski eşinin adını geçirmeyen Boluğur, yeni sevgilisi ile ortaya çıktı. Boluğur’un yeni sevgilisi, şaşkınlık yarattı.

“BEN FLÖRTÖZÜM!”

2015 yılında hayatını birleştirdiği, 2017 yılında ise tek celsede boşandığı ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç’tan sonra psikolojisinin bozulduğu iddia edilen Merve Boluğur, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile sık sık gündem olmaya devam ediyor. Merve Boluğur’un yaptığı paylaşımları sağlıklı bulmayan pek çok sosyal medya kullanıcısı, Boluğur’un eski eşini unutamadığını iddia ediyor.

Murat Dalkılıç ile ilgili olan iddiaları geçtiğimiz gün yanıtlayan ancak isim vermeyen Boluğur, “benim birini unutamadığımı söylüyorlar, öyle bir durum yok” ifadelerini kullanarak, “ben aslında flörtöz biriyim” demişti.

YENİ AŞKI İLE GİZLİ PAYLAŞIM!

“Ben aslında çok flörtözüm” diyen eski oyuncu, yeni şarkıcı Merve Boluğur, yeni aşkını ilan etti! Boluğur'un yeni sevgilisi...

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yeni bir paylaşım yapan Boluğur, sevgilisinin yüzünü göstermedi. Boluğur’un kimin ile beraber olduğu merak edildi.

KİMLİĞİ BELLİ OLDU!

Merve Boluğur’un yeni sevgilisinin, aranjörü Mert Aydın olduğu ortaya çıktı.