Beren Saat İle Boşanacağı İddia Edilen Kenan Doğulu Çeşme'den Villa Alıyor!

Türkiye'nin en sevilen çiftleri arasında yer alan Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti uzun süredir ayrılık iddiaları ile sevenlerini üzüyor.
Beren Saat İle Boşanacağı İddia Edilen Kenan Doğulu Çeşme'den Villa Alıyor!

Türkiye'nin en sevilen çiftleri arasında yer alan Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti uzun süredir ayrılık iddiaları ile sevenlerini üzüyor. Detaylar haberimizde!

2014 yılında Amerika'da yaptıkları rüya gibi bir kumsal düğünü ile evlenen Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftinin ayrılacakları iddiası gündemdeki yerini koruyor.



Kenan Doğulu'nun evliliğini kurtarmak için son bir hamle daha yaptığı ve Çeşme'den ev alacağı iddia edildi.



Beren Saat'in Paylaşımları Boşanma İddialarını Güçlendirdi



Hatırlanacağı üzere ikili arasındaki ilk kıvılcım Beren Saat'in doğum günü paylaşımı ile çakılmıştı.



Paylaşımında hayatını kaybeden eski sevgilisi Efe hakkında sözler söyleyen Beren Saat'in doğum gününü eşi Kenan Doğulu'nun her zaman olduğu gibi sosyal medyadan kutlamaması da iddiaları alevlendirmişti.



Ardından basının karşısına çıkan Kenan Doğulu iddiaları yansıtmış işlerin yolunda olduğunu söylemişti. Ancak ardından Beren Saat eşi Kenan Doğulu ile olan resimlerini sosyal medya hesabından kaldırınca dedikodu kazanları bir kere daha kaynamış, yine Beren Saat tarafından vefat eden sevgilisi ile çekilmiş eski bir resminin kalp emojisi ile paylaşılması boşanma iddialarını bir kere daha kuvvetlendirmişti.



Kenan Doğulu Çeşme'den 4.5 Milyona Ultra Lüks Yazlık Alıyor



Posta Gazetesi tarafından yapılan habere göre bir yandan evliliğini kurtarmaya çalışan Kenan Doğulu bir yandan da yazın dinlenmek ve yeni albüm çalışmalarını yapmak üzere Çeşme'den kendisine ev almaya hazırlanıyor.



Tüm pazarlık aşamalarını tamamlayan Kenan Doğulu'nun ev için 4 milyon 500 bin liraya anlaştığı, site içerisinde yer alan süper lüks villayı almak üzere olduğu iddia edildi. Kenan Doğulu evi alması durumunda bundan sonra zamanının büyük bir bölümünü Çeşme'de geçirecek.



Emlak365.com