Bilal Erdoğan Lüks AVM'de Tavuk Restoranı Açtı! Pilav 32 TL'den Satılıyor

Bilal Erdoğan'ın da ortakları arasında bulunduğu ızgara şirketi, lüks bir alışveriş merkezinde tavuk restoranı açtı. Restoranda pirinç pilavının 32 liradan satılması dikkat çekti ve sosyal medyada gündem oldu.
Bilal Erdoğan Lüks AVM'de Tavuk Restoranı Açtı! Pilav 32 TL'den Satılıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın da ortakları arasında bulunan ızgara şirketi, çay ve waffle sonrasında şimdi lüks bir alışveriş merkezinde tavuk restoranı açtı. İstanbul İstinye'de bulunan AVM'nin açık alanında, lüks markaların da bulunduğu yerde açılan restoranda sadece beyaz et ile yapılan yemekler bulunuyor. Restoran 22 Mayıs'ta 2 milyon 500 bin lira sermaye ile açıldı.

PİRİNÇ PİLAVI 32 LİRADAN SATILIYOR

Mayıs ayında açılan restoranda altılı tavuk kanat 45,50 TL, pirinç pilavı da 32 TL'den satılıyor.

RESTORANA OSMANLICA İSİM TESCİLİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar'ın da ortağı olduğu ve 2009 yılında kurulan Doruk Izgara isimli şirket, 2015 yılında Arap alfabesi ile yazılan Gel Keyfim Gel isimli restoranın isim haklarını tescil ettirmişti. Türkiye Cumhuriyeti Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na bağlı Türk Patent ve Marka Kurumu’nun Arap alfabesi ile yazılan metni onaylaması da dikkat çekmişti İstanbul'da Arap alfabesi ile yazılan tabelalar, valilik tarafından zaman zaman sökülüyor. 

Bilal Erdoğan Lüks AVM'de Tavuk Restoranı Açtı! Pilav 32 TL'den Satılıyor

Gel Keyfim Gel adıyla tescillenen işletme sadece restoran olarak değil otel de olabilecek şekilde planlandı. Marka sahipleri iş kolu olarak konaklama hizmetini de açmıştı. Resmi kayıtlarda ‘yiyecek ve içecek sağlanması hizmetleri. Geçici konaklama hizmetleri. Gündüz bakımı (kreş) hizmetleri. Hayvanlar için geçici barınma sağlanması hizmetleri’ olarak yer aldı.

Bilal Erdoğan, açıklamalarında işinin restoran işletmeciliği olduğunu sık sık dile getiriyor ve devletle işi olmadığını söylüyor.