Biletler Uçuşa Geçti, Vatandaş Terminallere Akın Etti

Ramazan Bayramı öncesinde zam gelmeden otobüs bileti almayan isteyen vatandaşlar, otogarlara akın etti. Otobüs firmaları ek sefer düzenleme hazırlığında.
Biletler Uçuşa Geçti, Vatandaş Terminallere Akın Etti

Ramazan Bayramı için geri sayım başladı. Bayramda memleketine gitmek isteyen vatandaş, zam gelmeden otobüs bileti alabilmek için otogarlara akın etti. Firmalar, bayram nedeniyle yaşanacak yoğunluk için ek sefer düzenleme hazırlıklarına başladı. Otobüs biletleri neredeyse uçak biletleri ile yarışıyor.

TERMİNALLERDE BAYRAM YOĞUNLUĞU BAŞLADI

2 Mayıs 2022 Pazartesi günü başlayacak Ramazan Bayramı için şimdiden hazırlıklar başladı. Bayramda memleketine gitmek ya da şehir dışına çıkmak isteyenler, bilet fiyatları artmadan alabilmek için adeta birbirleriyle yarışıyor. Bayram gelmeden yoğunluğu terminallere geldi bile. Bayrama sayılı günler kala fiyatların daha da artacağını düşünenler, şimdiden bilet almaya başladı. Biletlerin hızla tükenmeye başlaması nedeniyle firmalar da ek sefer düzenleme hazırlığında. Bayram gelmeden bilet alanlar şimdiden fiyatların pahalılığından dert yandı.

Biletler Uçuşa Geçti, Vatandaş Terminallere Akın Etti

OTOBÜS FİRMASI PERSONELİ AÇIKLAMA YAPTI
Otobüs firması personellerinden Şaban Demir, okul tatilinin ardından bayram tatilinin geldiğini, sezonun başladığını söyleyerek: Bu süreçte biletlerde 100 ile 200 lira arasında oynama olabilir. Şu an için araçlar zarar halinde ama bu sektör de devam etmek zorunda. Şu andaki güncel fiyatlar vatandaşları etkilemiyor. Araçlar dolu durumda. Bayram öncesi ilave araçlar da olacak” açıklamasında bulundu.

OTOBÜS BİLETLERİ UÇAK BİLETLERİYLE YARIŞIYOR
Ramazan Bayramı tatili için otobüs bileti alan bir vatandaş, otobüs biletlerinin uçak biletleri ile yarıştığını söyleyerek İstanbul- Manisa arasında 275 liraya bilet aldığını, bayram öncesi biletlere yine zam gelmesini beklediklerini söyledi.

Emlak365.com