BİM Hediye Kartı Nedir, Ne İşe Yarar, Nasıl Alınır Ve Nasıl Kullanılır?

Ramazan ayının gelmesiyle beraber insanlar arasında yardımlaşmanın artmaya başlaması ile BİM hediye kartlarına büyük bir ilgi gösterilmeye başlandı. BİM hediye kartı nedir, ne işe yarar, nasıl alınır ve nasıl kullanılır?
BİM Hediye Kartı Nedir, Ne İşe Yarar, Nasıl Alınır Ve Nasıl Kullanılır?

Türkiye'de Ramazan ayının başlıyor olması ile insanlar arasında yardımlaşmaların her zamankinden daha fazla artmaya başladı. İhtiyaç sahibi olan yakınlarına, tanıdıklarına, komşularına yardımda bulunmak isteyen vatandaşlar için BİM tarafından yeni bir ürün devreye sokuldu. BİM'in hediye kartı uygulaması ile Ramazan ayı için Ramazan kumanyası yerine insanların kendi alışverişlerini ihtiyaçlara göre şekillendirebileceği yeni bir yardımlaşma modeli sunuldu. BİM hediye kartı alarak ihtiyaç sahibi insanlara verip onların BİM'den alışveriş yapıp ihtiyaçlarını görmelerine imkan sağlanıyor.

BİM HEDİYE KARTI NASIL KULLANILIR?

BİM hediye kartları yüklenebilir bakiyeli bir karttır. Bu kart Türkiye'nin her yerindeki BİM mağazalarında geçmektedir. En az 100 TL olmak üzere BİM hediye kartı yüklemesi istenilen tutarda yapılabilmektedir. Bu kart ile alışveriş yapmak isteyenler bakiye bitene kadar çoklu alışveriş yapabilecekleri gibi tek seferde de tüm bakiyeyi kullanabilirler. BİM hediye kartı içerisindeki bakiyeler herhangi bir şekilde nakde dönüştürülemez.

BİM HEDİYE KARTI NASIL ALINIR?

BİM hediye kartları BİM'in bölge merkezlerinden ve tüm mağazalarından temin edilebilmektedir. Hediye kartlarının teslimi öncesinde ödeme işlemi yapılır. Kart için yapılan ödemeler bir anlamda avans niteliği taşımaktadır. BİM hediye kartı almak için talepte bulunan müşterilere kartları ödeme yaptıktan en geç bir hafta içerisinde teslim edilmektedir. BİM hediye kartlarının geçerlilik süresi teslim tarihinden itibaren başlamak kaydıyla 1 yıldır.

BİM Hediye Kartı Nedir, Ne İşe Yarar, Nasıl Alınır Ve Nasıl Kullanılır?

BİM HEDİYE KARTI NE İŞE YARAR?

BİM hediye kartı ile alışveriş yapılabilmektedir. Bir başkasına yardımda bulunmak isteyenler BİM hediye kartına para yüklemek suretiyle hediye kartını vererek yapabilirler. Ayrıca iş yerlerinde Ramazan ayı için çalışanlara verilecek olan yardımlar da BİM hediye kartı üzerinden verilebilmektedir. BİM hediye kartları ile alakalı merak edilen diğer tüm detaylar ise BİM mağazalarından öğrenilebilmektedir.