BİM'den 4.750 Maaşlı İşçi İş İlanları! Sitesinden Duyurdu Başvuruları Almaya Başladı

BİM sitesinden işçi alımı yapacağını duyurdu. Firma aralık ayında işe girenlere ocak ayında zamlı maaş imkanı sunacak. Asgari ücrete göre belirlenecek zamlı maaşlar 4.500 TL seviyesinde olacak.
BİM'den 4.750 Maaşlı İşçi İş İlanları! Sitesinden Duyurdu Başvuruları Almaya Başladı

BİM kadro ağını genişletmeye devam ediyor. Resmi sitesinde bir ilan yayımlayan firma daha fazla kadroda personel ihtiyacı olduğunu açıkladı. Her bir kadro için genel şartları ilan edilerek başvuru ekranı açıldı.

2021 yılı sonunda Aralık ayında BİM'de işe girecekler için ise ilk maaş ödemeleri Ocak 2022 döneminde olacak. Asgari ücretin zamlanmasıyla market personellerinin maaşları da artacka. BİM'in 2022'de işçilerine 4.500 TL'ye kadar maaş vermesi bekleniyor.

BİM İŞ İLANLARI 2021 SONU 2022 BAŞI

BİM bünyesinde çalışacaklar için market iki ayrı alanda işçi alımı yapacakğını açıkladı. Duyuruda market birimlerinde çalışacak personeller ile idari, yönetim ve diğer servis alanları için açık kadrolar olduğu bildirildi. Bim bu duyurularla en az ilköğretim mezunu işçi alımı yapacak. Açık pozisyonlar arasında farklı öğrenim şartları ve ek mesleki koşullar ile personel alımı yapılacak.

BİM Yeni İşçi Kadroları

Meyve Sebze Personeli, Vasıfsız Eleman, Market Personelleri, Kasiyer, Depo Personeli, Depo Engelli Personel, Kasa Reyon Personeli, Et-Şarküteri Personeli. Taze Gıda Personeli, Depo Reachtruck Operatörü, Satış Elemanı.

İdari ve Diğer Kadrolar

Yönetici Asistanı, Mağaza Geliştirme Asistanı, Mağaza Geliştirme Asistanı (Resmi İşlemler), , ERP İş Analisti – (Sap), Bilgi İşlem Operatörü, Yetiştirmek Üzere ERP İş Analisti - (Sap)

BİM'DE ÇALIŞMAK İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR

BİM marketlerde çalışmak isteyenler öncelikle kadroların mesleki özelliklerine sahip olacaklar. Bazı kadrolar için ise özel öğrenim şartını sağlanması istenir. Ayrıca Bİm'de çalışacakların müşteri memnuniyetini gözetmesi, vardiyalı çalışma sistemine uygun olması, market düzeninin sağlanması gibi temel çalışma özelliklerine haiz olması istenir.

MAAŞLAR 4.750 TL SEVİYESİNDE OLABİLİR

2022'de asgari ücretin 4.000 TL olması durumunda BİM'de çalışanlar için maaş düzenlemesi bu rakam üzerinden yapılacak. Maaşların en az 4.300 TL ile kadroya göre 4.750 TL arasında olması bekleniyor.

BAŞVURU YAPMAK İSTEYENLER ONLİNE KOLAYLIK

BİM personel ve işçi alım ilanlarına başvuru yapacak olan tüm adaylar başvurularını elektronik olarak yapabilirler. BİM KARİYER sitesi üzerinden kadro seçimi yapacak olan vatandaşlar kendi şehirleri için iş ilanı başvusunu tamamlayacaklar. Yine kadrolar için detaylı bilgi kurumun sitesinde var.