Binali Yıldırım: 7 Milyon Genç Türkiye'nin Geleceğine Karar Verecek

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Genç Üyeler Katılım Töreni'nde, oy kullanacak 7 milyon gencin Türkiye'nin geleceğine karar vereceğini, bu nedenle çok çalışılması gerektiğini vurguladı.
Binali Yıldırım: 7 Milyon Genç Türkiye'nin Geleceğine Karar Verecek

Gençler ile Sultanbeyli'de iftar yapan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, ardından AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanlığı tarafından Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen Genç Üyeler Katılım Töreni "ne katıldı ve törende bir konuşma yaptı. 12 milyona yakın üyesi olan AK Parti'nin en büyük siyas organizasyon olduğunu söyleyen Yıldırım, partide gençlere ve kadınlara da yer verildiğini belirtti.

SEÇİLME YAŞI 25'TEN 18'E DÜŞTÜ
Seçilme yaşının 25'ten 18'e düşürüldüğünü hatırlatan Yıldırım, muhalefet partisinin yaşın 18'e düşürülmesine tepki gösterdiğini, küçümsedikleri gençlerin 2023 seçimlerinde iktidarı belirleyeceğini, 7 milyon gencin sandığa gidip oy kullanacağını ve Türkiye'nin geleceğine karar vereceğini açıkladı. Gençlere hitap eden Yıldırım: "Ülkenin üzerinde hesap yapanlara, PKK, FETÖ terör örgütünü üzerimize salanlara 2023 seçimlerinde cevap vermeye hazır mısınız? Bölücülere hak ettikleri dersi vermeye var mısınız? Tabii 2023'te işimiz bitmiyor. 2024 de var. 2024'e gitmek için önce 2023'ü halletmemiz lazım. 2024'e giden yol 2023'ten geçer." ifadelerini kullandı.

Binali Yıldırım: 7 Milyon Genç Türkiye'nin Geleceğine Karar Verecek

AK Parti'nin siyasi rakiplerinin hedeflerinin olmadığını söyleyen Binali Yıldırım, Recep Tayyip Erdoğan milletin adamı diyerek 15 Temmuz'daki alçakların onu indiremediğini, siyasi rakipler ve muhalefetin hiç indiremeyeceğini, 20 yıldır Erdoğan ve arkadaşlarını geçmediği sınav, vermediği mücadelenin kalmadığını vurguladı.

YENİ ÜYELERİN ROZETLERİNİ TAKTI
Açıklamalarının ardından AK Parti'ye yeni üye olan gençlerin rozetlerini takan Binali Yıldırım, partiye yeni katılan gençler tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yazılan 4 buçuk metreye 2 buçuk metre olan destek mektubuna imza attı.

Emlak365.com