Binali Yıldırım, Yurt Dışına Yerleşmek İsteyen Gençleri Uyardı

Ümraniye Belediyesi'nin düzenlediği Gençlik Buluşması'na katılan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, yurt dışına yerleşme hayali kuran gençleri uyardı: Uzaktan davulun sesi hoş gelir.
Binali Yıldırım, Yurt Dışına Yerleşmek İsteyen Gençleri Uyardı

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Ümraniye Belediyesi'nin düzenlediği Gençlik Buluşması'nda gençler ile bir araya geldi. Üniversite okumak için İstanbul'a geldiği günleri anlatan Yıldırım, o zamanki şartlardan bunun 3 gün sürdüğünü, İstanbul'un açık hava müzesi gibi bir şehir olduğunu, İstanbul'un meziyetlerinin anlatmak ile bitmeyeceğini söyledi.

Binali Yıldırım, Yurt Dışına Yerleşmek İsteyen Gençleri Uyardı

YURT DIŞINA YERLEŞMEK İSTEYEN GENÇLERİ UYARDI
Toplumların ve insanların zaman zaman zorlu dönemlerden geçtiğini söyleyen Yıldırım: "Bu zorlukları aşmanın yolu birlik ve beraber olmaktan geçiyor. Birçok gencimiz yurt dışına gidip, yerleşmek istiyormuş. Ancak davulun sesi uzaktan hoş gelir. Yurt dışında da bulunmuş bir büyüğünüz olarak söylüyorum, bir müddet hoşunuza gidiyor ama orada ülkenizden daha zor şartlarla karşı karşıya kalıyorsunuz. Ayrımcılığa tabi tutuluyorsunuz, hiçbir şekilde sizi kabul etmiyorlar." ifadelerini kullandı.

HER ZAMANKİNDEN DAHA FAZLA BİRLİK VE BERABERLİK
Vatanımız, bayrağımız, devletimiz olmasa hiçbir şeyin anlamı yok diyen Yıldırım, birçok ülkede aynı sorunların olduğunu, kimsenin durup dururken yurdundan, anılarının olduğu topraklardan göç etmeyeceğini, 80'li yıllara kadar daha iyi bir gelecek için yurt dışına gidildiğini, bazılarının oralarda kaldığını, bazılarının ise geri döndüğünü açıkladı. Yurt dışında kalanların asimile olmadan, kimliklerini ve benliklerini kaybetmeden orada yaşamaları gerektiğini vurguladı.

Binali Yıldırım, Yurt Dışına Yerleşmek İsteyen Gençleri Uyardı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE MEZARA KADAR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yollarının Kasımpaşa'da kesiştiğini söyleyen Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yolda buldukları ile değil yola çıktıklarına ile yola devam eden bir lider olduğunu, mezara kadar birlikte devam edeceklerini, Erdoğan ile çalışmanın kolay olmadığını, gecesi gündüzü olmadığını söyledi.

Emlak365.com