Bugün Kargolar Çalışıyor mu, Arefe Günü Dağıtım Yapılıyor mu 8 Temmuz 2022?

Kurban Bayramı arifesi olan 8 Temmuz Cuma günü kargo bekleyenler ya da kargo gönderecek olanlar kargoların açık olup olmadığını merak ediyor. 8 Temmuz arife günü kargolar kaça kadar açık, dağıtım yapılıyor mu, gönderi alıyorlar mı?
Bugün Kargolar Çalışıyor mu,  Arefe Günü Dağıtım Yapılıyor mu 8 Temmuz 2022?

8 Temmuz Cuma (bugün) gününün Kurban Bayramı arifesi olması nedeniyle bugün kargolar açık mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kargo bekleyenler ya da kargo göndermesi gerekenler arife günü kargolar çalışıyor mu, kaça kadar açık diye araştırıyor. Bugün kargolar açık mı, kaça kadar çalışıyor? İşte detaylar.

AREFE GÜNÜ KARGOLAR AÇIK MI?

Kurban Bayramı'nın 1 günü 9 Temmuz Cumartesi, son günü de 12 Temmuz Salı gününe denk geliyor. Bayramada ve arife gününde kargolar açık mı merak ediliyor. Kargo firmaları bayramlarda genellikle çalışmalarına ara veriyor. Arife gününde ise yarım gün çalışıyorlar. Kurban Bayramı nedeniyle kargo şubelerinin çoğu bayram tatili boyunca çalışmayacak. Ancak bayram arifelerinde kargo firmaları yarım gün çalışıyor. 8 Temmuz Cuma günü de kargo firmaları 09.00-12.30 saatleri arasında açık olacak ve dağıtım yapmaya devam edecek.

Bugün Kargolar Çalışıyor mu,  Arefe Günü Dağıtım Yapılıyor mu 8 Temmuz 2022?

KURBAN BAYRAMI TATİLİNDE KARGOLAR AÇIK OLACAK MI?

PTT VE PTT Kargo 9 günlük bayram tatili boyunca kapalı olacak. Bayramdan sonraki iki gün kamu personelleri idari izinli sayıldığı için PTT personelleri de idari izinli sayılacak ve 9 gün tatil yapacak. Diğer kargo firmalarının ise arife günü yarım gün ve Kurban Bayramı süresince 4 gün kapalı olması bekleniyor. Çalışma durumu kargo firmalarına göre değişiklik gösteriyor. Kargo şubelerinin çalışma saatlerine ve bayramda çalışıp çalışmadığına ilişkin detaylı bilgiyi, kargo firmalarının çağrı merkezlerini arayarak alabilirsiniz.