Bugün marketler Açık Mı? A101, BİM, ŞOK, Migros Kurban Bayramı Çalışma Saatleri 10-11-12 Temmuz!

Kurban Bayramı’nda marketlerin çalışma saatleri oldukça merak edilen konular arasında yer alıyor. Bugün marketler saat kaçta açılıp kaçta kapanacak? Bayram tatili boyunca A101, Şok, Bİm ve Migros’un çalışa saatleri neler?
Bugün marketler Açık Mı? A101, BİM, ŞOK, Migros Kurban Bayramı Çalışma Saatleri 10-11-12 Temmuz!

Kurban Bayramı nedeniyle vatandaşlar bazı değişik çalışma saatlerine denk gelebiliyorlar. Özellikle marketler çalışma saatlerinde bazı değişikliklere gittiler. Peki bugün marketler saat kaçta kapanacak? BİM, A101, Şok ve Migros’un çalışma saatleri neler? 10 – 11 – 12 Temmuz tarihlerinde marketler saat kaçta açılıp kaçta kapanacaklar? İşte marketlerin bayram günlerindeki çalışma saatleri...

BİM BAYRAMDA AÇIK MI, ÇALIŞMA SAATLERİ NELER?

BİM tarafından yapılan son bilgilendirmeye göre 10 Temmuz Pazar günü tüm market şubeleri kapalı olacak. BİM bayramın ikinci günü müşterilere hizmet vermeyecek. Ancak BİM marketleri 11 Temmuz Pazartesi ve 12 Temmuz Salı günleri müşterilere hizmet verebilecek. Pazartesi ve salı günü açık olacak olan BİM marketlerinde normal mesai saatleri uygulanacak.

A101 BAYRAM ÇALIŞMA SAATLERİ NELER?

A101 de Türkiye’nin en çok müşteri potansiyeline sahip olan market zincirlerinden birisi olarak bayramdaki çalışma saatleri merak ediliyor. A101 sadece bayramın ilk günü kapalı olacaktı. 10 Temmuz Pazar, 11 Temmuz Pazartesi ve 12 Temmuz Salı günleri A101 tüm şubeleri ile açık olacak ve normal mesai saatleri uygulanacak.

BUGÜN ŞOK MARKET AÇIK MI?

ŞOK market zincirinin bayram mesaisi de araştırılıyor. ŞOK marketlerde sadece Kurban Bayramı’nın ilk gününde market şubeleri öğleye kadar kapalı kaldılar. Ardından açılan ŞOK marketler müşterilere hizmet verdiler. ŞOK marketlerinde 10 Temmuz, 11 Temmuz ve 12 Temmuz günlerinde normal mesai planlaması uygulanacak. Herhangi bir şekilde ŞOK marketleri kapalı kalmayacaklar.

MİGROS BAYRAMDA AÇIK MI?

Migros’un marketlerinin bayramda ne şekilde mesai sistemi ile çalışacağı araştırılıyor. Migros şubelerinde sadece bayramın ilk günü marketler kapalıydı. Türkiye genelinde Migros marketleri 10 Temmuz Pazar, 11 Temmuz Pazartesi ve 12 Temmuz Salı günlerinde normal mesai saatlerinde açılıp kapanacaklar.