Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in lüks villası dudak uçuklattı! Değeri 4 milyon 250 bin dolar!

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, Bodrum'dan 4 milyon 250 bin dolara aldıkları lüks villa ile çok konuşuldu.
Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in lüks villası dudak uçuklattı! Değeri 4 milyon 250 bin dolar!

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, özel hayatları ve kariyerleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Çiftin Bodrum'dan satın aldığı villa ise dudak uçuklattı.

Türkiye'nin gözde çiftlerinden Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, başarılı çalışmalar yaparak, ciddi bir gelir elde ediyor. Çift, kazançlarını daha çok gayrimenkul ve araç alarak değerlendiriyor. Özçivit ve Evcen, Bodrum Turgutreis'ten 4 milyon 250 bin dolara lüks bir villa satın aldı. Ustalarla görüşen ünlü çift, lüks villadaki her ayrıntıyla yakından ilgileniyor.

haber-ankara-1280720-2024-06-24t135054-960.jpg

BÖLGEDEKİ YAZLIK FİYATLARI 30-50 MİLYON TL ARASINDA DEĞİŞİYOR

Lüks villasında çalışmaları yakından takip eden ünlü çift, kameralara takıldı. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in balkonlarına aldıkları köşe takımını birkaç defa oturarak kontrol etmesi ise kameralara yansıdı. İnce eleyip sık dokuyan çift, yeni evlerinde 2 saat kadar zaman geçirdi ve eksiklikleri belirledi.

Sevilen ünlü çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in yeni yazlıklarının büyük bir bahçesi, balkonu ve havuzu bulunuyor. İkilinin özellikle çocukları için bahçeli ve geniş bir ev tercih ettiği yorumu yapılıyor. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinin villa aldıkları bölgedeki yazlık fiyatları ise çok konuşuldu. Çiftin villa aldığı bölgede yazlık fiyatları 30-50 milyon TL arasında olduğu öğrenildi.

Çift, geçen aylarda Bodrum'da bir müstakil villa satın almıştı. İkilinin yine aynı siteden villa alması sosyal medyada çok konuşuldu. Çiftin hayranları ise yeni evin son halini görmek için büyük bir heyecanla Özçivit ve Evcen'i takip ediyor.