Cem Küçük kimdir, ne söyledi, neden gündem oldu? Cem Küçük istifa mı etti?

Sosyal medyanın gündemine oturan açıklamalar ve paylaşım sonrasında Cem Küçük kimdir, ne söyledi, istifa mı etti merak ediliyor. İşte son gelişmeler.
Cem Küçük kimdir, ne söyledi, neden gündem oldu? Cem Küçük istifa mı etti?

Gazeteci Cem Küçük, dün akşam yayınlanan bir video sonrasında sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Siyaset dünyasına savaş açan ve ifşa videoları paylaşan Sedat Peker hakkında yaptığı açıklamalar sonrasında Türkiye gündemine oturan Cem Küçük, Rasim Kaan Aytoğu'nun videosunun yayınlanması ardından sessizliğini koruyor.

Olayı bilmeyen birçok kişi Cem Küçük kimdir, Sedat Peker için ne dedi, Rasim Kaan Aytoğu ile bağlantısı ne merak edildi.

Cem Küçük ne söyledi, neden gündem oldu?

Gazeteci Cem Küçük, daha önce yaptığı bir açıklamada Sedat Peker'in blöf yaptığını, elinde hiçbir belge bulunmadığını iddia etmişti. Bunun üzerine Sedat Peker'e bağlı bir anonim Twitter hesabı, TGRT'nin sahibi Rasim Kaan Aytoğu'nun olduğu iddia edilen uygunsuz içerikli bir video yayımladı. Video, Türkiye gündemine otururken taraflar ise sessizliğini koruyor.

Olayın ardından ise Cem Küçük'ün sağlık sorunları nedeniyle TGRT'den istifa edeceği iddia edildi.

Cem Küçük kimdir?

Cem Küçük, 1978 yılında Zonguldak'ta doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümünden mezun olmuştur. İlk iş deneyimini Profil Yayınları'nda editörlük yaparak yaşamıştır. Daha sonra Yeni ŞAfak Gazetesi'nde yazmaya başlamış, ardından 24 TV'de bir süre siyaset programı yapmıştır. Şu anda Türkiye Gazetesi'nde yazarlı yapan Cem Küçük, aynı zamanda TGRT Haber kanalında yayınlanan Cem Küçük ile Günaydın Türkiye adlı haber programının sunuculuğunu da yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babası olan Cem Küçük'ün eşi de İngilizce öğretmenidir.