Cem Yılmaz'ı nafaka yüzünden icraya veren Ahu Yağtu'ya, Selen Görgüzel'den ağır eleştiri! Konuya Nilgün Belgün ve Mehmet Ali Erbil de dahil oldu!

2013 yılında boşandığı eşi Komedyen Cem Yılmaz’a nafaka yüzünden icra davası açan Ahu Yağtu, Selen Görgüzel tarafından sert eleştirildi. Nafaka tartışmalarına, Mehmet Ali Erbil ile Nilgün Belgün de dahil oldu. İşte ayrıntılar…
Cem Yılmaz'ı nafaka yüzünden icraya veren Ahu Yağtu'ya, Selen Görgüzel'den ağır eleştiri! Konuya Nilgün Belgün ve Mehmet Ali Erbil de dahil oldu!

Türkiye’nin sevilen isimlerinden birisi olan ve komedi gösterileri ile başlayan kariyerini kısa sürede film ve dizi senaristliğine oradan da oyunculuğa doğru geliştiren Cem Yılmaz, son dönemlerde sıklık ile özel hayatı ile gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak Netflix isimli dijital platformda yayınlanan 8 bölümlük “Erşan Kuneri” dizisi ile kariyeri adına yine önemli bir adın atmayı başaran Cem Yılmaz, bu kez de nafaka konuları ile adından söz ettirdi.

2012 yılının mart ayında ani karar ile hayatını birleştirdiği manken Ahu Yağtu ile 2013 yılında yine ani bir karar ile boşanan Cem Yılmaz, nafaka tartışmaları ile sık sık gündeme gelmeye başladı. Bir yıllık evliliğinden Kemal ismini verdikleri bir erkek çocuğuna sahip olan ve boşanma davasında 10 bin dolarlık nafaka ödemeye mahkum edilen Cem Yılmaz, geçtiğimiz aylarda nafaka tutarının değiştirilmesi için mahkemeye başvurdu. Mahkeme Cem Yılmaz’ı isteğinde haklı buldu ve 10 bin dolarlık nafaka tutarının 70 bin TL’ye düşürülmesine karar verdi.

Kendisine ödenen 10 bin dolarlık nafakanın bir anda 70 bin TL’ye düşürülmesine itiraz eden Ahu Yağtu, tekrar mahkemeye başvurarak Cem Yılmazı icraya verdi. Eski eşlerin arasında yaşanan nafaka gerilimi, ünlüler camiasını da ikiye böldü. Yakın zamanda eşi Hamdi Alkan’dan boşanan oyuncu- şarkıcı Selen Görgüzel, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaparak, Ahu Yağtu’yu nafaka konusunda eleştirdi. Selen Görgüzel’den sonra Nilgün Belgün ve Mehmet Ali Erbil de nafaka konusunda kendi yorumlarını yayınladı.

SELEN GÖRGÜZEL’DEN AĞIR ELEŞTİRİ!

Cem Yılmaz'ı nafaka yüzünden icraya veren Ahu Yağtu'ya, Selen Görgüzel'den ağır eleştiri! Konuya Nilgün Belgün ve Mehmet Ali Erbil de dahil oldu!

Geçtiğimiz aylarda Hamdi Alkan’dan boşanan Selen Görgüzel, Instagram hesabından yayınladığı paylaşımda Ahu Yağtu’yu sert eleştirdi. Görgüzel, evlilik kurumunun ticari bir müessese haline getirildiğini ve bu durumun doğru olmadığını ifade etti.

NİLGÜN BELGÜN’DEN NAFAKA YORUMU!

3 kez evlenip boşanan Nilgün Belgün, nafaka konusunun çocuk var ise gündeme gelmesi gerektiğini ifade etti. Çocuğun çok hassas bir konu olduğuna dikkat çeken Belgün, “çocuk varsa nafaka ömür boyu ödenmeli” dedi.

5 KEZ EVLENİP BOŞANAN MEHMET ALİ ERBİL “NAFAKA ÖDENMELİ” DEDİ!

Daha önce 5 kez evlenip boşanmış olan Mehmet Ali Erbil de nafaka konusuna ilişkin yeni bir yorum yayınladı. Erbil, çocuğun nafaka ödenmesi için yeterli bir sebep olduğuna dikkat çekerek, “kadının zamanı harcandıysa ona da ömür boyu olmamak şartı ile ödeme yapılmalı” dedi.