Cennet Mahallesi Ferhat'ın Oturduğu Tarihi Ahşap Ev Rekor Fiyatla Yeni Sahibini Buldu

Bir döneme damgasını vuran Alişan, Çağla Şıkel, Müjdat Gezen ve Melek Baykal gibi ünlü isimlerin rol aldığı Cennet Mahallesi dizisinin çekildi tarihi ev rekor fiyatla satıdı.
Cennet Mahallesi Ferhat'ın Oturduğu Tarihi Ahşap Ev Rekor Fiyatla Yeni Sahibini Buldu

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizileri arasında yer alan, ilk çekilmeye başlandığında "izlenmez" yorumları yapılmasına rağmen yayımlandığı dönemde reyting rekorları kıran Cennet Mahallesi dizisi bu sefer ev satışı ile gündeme geldi. Dizinin çekildiği İstanbul Balat'ta yer alan tarihi ev rekor fiyatla yeni sahibini buldu.

Dizi çekimlerinde başrollerden biri olan ve Alişan tarafından hayat verilen Ferhat karakterinin oturduğu 4 katlı ahşap ev rekor fiyatla satışa çıkartılmıştı. Bugün bile hala dizinin hayranlarının sıklıkla ziyaret ettikleri ve önünde resim çektirdikleri 2 katlı tarihi ev kısa sürede satıldı.

CENNET MAHALLESİ'NDE FERHAT'IN EVİ SATILDI!

Balat'ta yer alan 2 katlı tarihi ev rekor fiyatla satıldı. Evin yüksek fiyatla satılmasındaki en büyük pay dizi ile kazandığı büyük ün olarak gösterilirken Ferhat ve ailesinin oturduğu ev 2.8 milyon liraya satıldı. İstanbul'da yerli ve yabancı turistlerin en çok ziyaret ettikleri bölgeler arasında yer alan Balat'ta bulunan tarihi ev uzun süredir atıl durumda boş olarak duruyordu.

Cennet Mahallesi Ferhat'ın Oturduğu Tarihi Ahşap Ev Rekor Fiyatla Yeni Sahibini Buldu

1900'lü senelerin başında inşa edilen tarihi ahşap evin geride bıraktığımız günlerde son derece ünlü bir ismin satın aldığı, ancak emlakçı ile yapmış olduğu anlaşma ile isminin açıklanmasının istemediği iddia edildi. Bölgede son dönemde ünlü markaların modern kafeler açması ile hareketlilik yaşanmaya başlanmış, bölgede bulunan taşınmazların değerleri de bir hayli yükselmişti. Tarihi evin konut olarak korunacağı mı, yoksa kafeye mi çevrileceği merak konusu oldu.