CHP duyurdu! Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu Meral Akşener'i ziyaret edecek

Meral Akşener tarafından Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na yapılan çağrının ardından CHP açıklama yaptı. İli belediye başkanının Meral Akşener'i ziyaret edecekleri öğrenildi.
CHP duyurdu! Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu Meral Akşener'i ziyaret edecek

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı adayını belirlemek üzere altılı masa tarafından bir toplantı gerçekleştirildi. Yapılan bu toplantıda Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının gündeme getirilmesinin ardından İYİ Parti altılı masa ile anlaşma sağlayamadı. Bunun üzerine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptığı açıklama ile birlikte altılı masanın dağıldığı ifade etti. Ardından yaptığı açıklamada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu göreve çağırdı. 

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamalarda böyle bir durumun söz konusu olmadığı, adaylarının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı. Bugün CHP tarafından yapılan son açıklama ile birlikte de Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun Meral Akşener'i ziyaret edecekleri öğrenildi. 

CHP'DEN MERAL AKŞENER'E ZİYARET 

Konu hakkında CHP tarafından yapılan açıklama "İki Büyükşehir Belediye Başkanımız bu görüşmede iradelerinin Sayın Genel Başkan'ımıza bağlı olduğunu, aday olarak da Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu görmek istediklerini iletecekler ve ittifakın devam etmesini talep edecekler. Meselenin Türkiye olduğu ve Genel Başkan'ımızın herkesin oyunu alacak, her rengi temsil edecek bir aday olacağı herkesin malumudur." şeklindeydi. 

Bu görüşmenin ardından ise yapılacak olan açıklamalar oldukça merak edilmeye başlandı.