CHP İstanbul mitingi ne zaman, nerede yapılacak? Milletin Sesi mitingi neden İstanbul'a taşındı?

Bursa'da yapılması planlanan CHP milletin sesi mitingi İstanbul'a taşındı. CHP İstanbul mitingi ne zaman, saat kaçta, nerede yapılacak merak ediliyor. İşte ayrıntılar.
CHP İstanbul mitingi ne zaman, nerede yapılacak? Milletin Sesi mitingi neden İstanbul'a taşındı?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul mitingi ile ilgili aramalar devam ediyor. Birçok kişi CHP mitingi nerede, ne zaman sorularının yanıtını araştırıyor. Özellikle CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun hapis cezasının onanmasından sonra aramalar hız kazandı.

CHP İstanbul mitingi ne zaman, nerede yapılacak?

Aylar öncesinden Bursa'da yapılması planlanan büyük CHP mitingi, son gelişmelerin ardından İstanbul'a alındı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak '' Milletin Sesi mitingi 21 Mayıs tarihinde Bursa'da değil, İstanbul'da yapılacak '' ifadelerini kullanarak mitingin 21 Mayıs'ta yapılacağını açıkladı.

CHP İstanbul mitinginin nerede ve saat kaçta yapılacağına ilişkin ise henüz bir bilgi paylaşılmadı.

Milletin Sesi mitingi neden İstanbul'a taşındı, neden Bursa'da yapılmıyor?

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun 9 yıl önce attığı tweetler nedeniyle yargılandığı davada, 4 yıl 11 ay 20 gün hapis cezası onandı. Bunun üzerine karara tepki gösteren Kılıçdaroğlu, tüm vekilleri önce genel merkeze çağırdı daha sonra ise Bursa'da yapılması planlanan Milletin Sesi mitinginin İstanbul'da yapılacağını açıkladı.

Canan Kaftancıoğlu, kamu görevlisine karşı görevinden dolayı, Türki Cumhuriyeti Devletini alelen aşağılamak ve Cumhurbaşkanına hakaret suçlarından 4 yıl 11 ay 20 gün hapis cezası aldı. Konu ile ilgili gelişmeler devam ederken Bursa'da yapılacağı aylar öncesinden duyurulan miting, İstanbul'a alındı. Mitinge CHP cephesinden yoğun bir katılım bekleniyor.

Emlak365.com