CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Ekonomi Hedefini Açıkladı! 6 Ayda Uçururuz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu iktidar olmaları durumunda ekonominin düzelmesi için 6 aylık süreye ihtiyaç duyduklarını ve 6 ayda ekonominin uçacağını söyledi.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Ekonomi Hedefini Açıkladı! 6 Ayda Uçururuz

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KRT TV canlı yayınına katıldı. Siyasi gelişmeler ile birlikte CHP'nin yeni dönem planlarına değinen Kemal Kılıçdaroğlu 2023 seçimlerinde seçilmeleri durumunda ekonomi hedeflerini ilan etti.

KEMAL KILIÇDAROĞLU EKONOMİ İÇİN 6 AY SÜRE VERDİ

Siyasi başlıklar hakkında konuşan CHP Lideri Kılıçdaroğlu Millet İttifakında son durumu paylaştı. Her parti ve her liderin farklı fikri olabileceğini ifade ederek demokrasi adına orta noktada buluşabiliyoruz dedi. Ekonomi hakkında da çok uzun bir süreye ihtiyaçları olmadığını söyleyen CHP Genel Başkanı 5, 6 yıllık bir zamana gerek olmadığını 6 ayda ekonomide çarkların döneceğini söyledi.

Türkiye'nin itibarı olacağı sözlerini de konuşmasına ekledi. Kılıçdaroğlu hedefleri için "Allah nasip eder iktidar olursak, 6 ayda bu ülkenin çarkları dönecek. Öyle 6 yıl 5 yıl falan değil 6 ayda döndüreceğiz. 6 ayda Türkiye’nin itibarı olacak" dedi. Kılıçdaroğlu gerekli zaman diliminde anayasanın değişeceğini daha sonra ise bereketin sağlanacağını söyledi.

CHP Lideri ekonomi açıklamalarını ise "6 ayda bu ülkeye demokrasinin bütün kurallarını yazılı olarak parlamentodan geçiremesek bile. Çünkü Anayasa değişikliği için belli bir zaman değişikliğine ihtiyacımız var." sözleriyle tamamladı.