Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Manisa mitingine kaç kişi katıldı, toplu açılış törenine katılım nasıldı?

Manisa'da düzenlenen toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhuriyet Meydanında düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. AK Parti Manisa mitingine kaç kişi katıldı, katılım nasıldı, kalabalık mıydı?
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Manisa mitingine kaç kişi katıldı, toplu açılış törenine katılım nasıldı?

Bugünkü programını Manisa'ya ayıran Cumhurbaşkanı Erdoğan toplu açılış töreni için düzenlenen programa katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde toplanan vatandaşlara hitap etti. 

Toplanan kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan toplanan herkese teşekkür ederek, Gaziantep'te hayatını kaybeden kişilere başsağlığı diyerek yaralılara acil şifalar diledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaklaşık 3,5 senedir Manisa'ya ziyarette bulunamadıklarını belirterek bugün yeniden Manisa'da düzenlenen mitingi katılmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MANİSA MİTİNGİNE KAÇ KİŞİ KATILDI?

Toplu açılış töreni için düzenlenen törene katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmasında "Darbecilere karşı göğsümüzü bugünler için siper ettik. Saldırılara karşı mücadelemizi bugünler için verdik. Emeklerimizin karşılığını alacağımız bir döneme giriyoruz. Eğitim araştırma hastanemizin olmadığı il ve ilçe yok. Biz aşk ile koşan yorulmaz diyerek bu yolda yürüdük" diyerek meydanda toplanan kişi sayısını 50 bin olarak açıkladı. 

Resmi olarak kendisine verilen rakamı 50 bin kişinin üzerinde diyerek açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefeti eleştirerek seçimlerde Manisalıların kendisine destek vermesini istedi. Kalabalık bir gruba hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı konuşmasında üzüm fiyatlarını da açıklaması bekleniyor..